Alec Baldwin, în vârstă de 63 de ani, este topit după fata lui Carmen, de doar 7 anișori. Actorul a fost fotografiat de soția lui în timp ce se joacă în curtea casei din Hamptons, New York, cu fata lui care îi sare în brațe și nu îi mai dă drumul apoi. Baldwin a recunoscut că atunci când ”fata lui pune buza” simte că se înmoaie și îi face pe plac orice i-ar zice.


Alec Baldwin, 63 de ani și soția lui Hilaria, de 36 de ani, nu mai au timp pentru o viață personală. Și asta pentru că sunt părinți full time. Când ai șase copii în casă, adică pe Carmen, de 7 ani, Rafael, de 6 ani, Leonardo, de 4 ani, Romeo, de 3 ani, Eduardo, de 6 luni și un bebe de nici două luni viața este extrem de complicată în izolare. Alec și Hilaria locuiesc la vila lor din Hamptons, New York și ori de câte ori este vreme frumoasă, ies cu toții în curte să respire aer curat. Recent, Alec a avut parte de o repriză de joacă aparte cu fiica lui Carmen, de 7 anișori, care l-a acaparat total. Ea și-ar fi cusut singură (n.r. cel puțin așa susține Hilaria Baldwin pe contul ei de Instagram) un șal și apoi a vrut să pozeze în postură de fotomodel în brațele tatălui celebru. Starul cu averea de 60 de milioane $ a recunoscut că e topit după Carmen, deși mai are o fiică din altă căsnicie, pe Ireland, de 25 de ani, din căsnicia cu Kim Basinger (67 de ani), care a durat între 1993–2002. Cu Hilaria e însurat din 2012.

Citește și:

FOTO Fiica fotomodel a lui Alec Baldwin face furori pe internet! A pozat în costum de baie

Alec Baldwin are cinci copii până în șapte ani. E haos la el acasă

Alec Baldwin, tată dedicat pentru toți cei șase năpârstoci

Alec Baldwin și-a dorit dintotdeauna o droaie de copii, iar Hilaria i-a împlinit visul. Conform apropiaților, doar cinci dintre cei șase copii ar fi fost născuți de soția lui Baldwin. Eduardo a avenit pe lume în septembrie 2020, după ce Hilaria a pierdut două sarcini. La doar șase luni de la naștere, fanii au fost șocați să descopere într-o zi că în casa actorului a mai apărut un bebeluș. Din surse, este vorba de un copil adus pe lume cu ajutorul unei mame purtătoare, dar care a fost conceput in vitro cu material genetic de la Alec și Hilaria.

 
 
Loading...