Românca noastră îşi face debutul la Hollywood! Pe 8 decembrie, filmul “Capcană Mortală” – “Bullet Head”, în care Alexandra Dinu are rolul principal feminin şi joacă alături de Adrien Brody, John Malkovich şi Antonio Banderas, va avea premiera în Statele Unite. La începutul lui ianuarie vom vedea pelicula şi în România.


Rolul lui Grace din “Capcană Mortală” – “Bullet Head” reprezintă debutul la Hollywood al Alexandrei Dinu (36 de ani), după mai bine de zece ani de activitate profesională în lumea filmului italian.

14_foto-1-3-col-alexandra-dinu-film-bullet-headtot.jpg

Alexandra Dinu o interpretează pe Grace în pelicula regizată de Paul Solet

 

Alexandra e singurul nume feminin din distribuţia acestei pelicule, în care joacă alături de actorii de Oscar Adrien Brody, John Malkovich şi Antonio Banderas.

14_foto-3-1-col-antonio-banderas-2-bullet-head.jpg

Antonio Banderas, băiat rău şi în acest film

 

Filmul, regizat de Paul Solet şi produs de Millennium Films, va avea premiera mondială pe 8 decembrie, în Statele Unite, iar pe 5 ianuarie va ajunge şi în România.

«Adrien Brody e un suflet frumos»

“Adrien e un suflet frumos, o persoană specială. Mi-a plăcut la nivel uman foarte mult. Îl admiram ca şi actor înainte de a juca împreună, însă m-am bucurat să-l descopăr ca om.

14_foto-2-3-col-adrien-brody-john-malkovich-bullet-head.jpg

Adrien Brody şi John Malkovich sunt colegi de film cu Alexandra

 

E profund, un artist în adevăratul sens al cuvântului”, spune Alexandra despre colegul ei, Adrien Brody, care a luat premiul Oscar în 2003, pentru rolul din “Pianistul”. “Am avut timp să discutăm, să vorbim despre rol, chiar să ne cunoaştem cu câteva zile înainte, iar pe platoul de filmare totul a decurs foarte bine”, mai spune actriţa.

Într-un interviu acordat recent revistei “Elle” România, Alexandra a povestit pentru prima dată despre decizia de a se muta în Statele Unite. “Căutam, într-un mod sau altul, o renaştere. Acest lucru se întâmpla după o perioadă foarte grea. Fiul meu, Mario, suferise două operaţii la inimă, timp în care i-am acordat toată atenţia. Au fost doi ani în care am anulat tot, practic m-am anulat pe mine, iar la finalul lor m-am regăsit foarte obosită şi confuză. Nu am plecat în America în căutarea rolului vieţii. America e, pur şi simplu, doar o nouă etapă din viaţa mea”, a declarat Alexandra Dinu. 

 
 
Loading...