Încă de la începutul anilor 2000, Anastacia a devenit o cântăreață pop de renume internațional. Deși este de origine americană, Anastacia a avut un mare succes pe continentul european. după ce a fost diagnosticată cu cancer de două ori, artista a anunțat că s-a vindecat, iar acum a pozat nud pe Internet.


Cariera muzicală a Anastaciei și de fapt întreaga sa viață au fost umbrite în momentul în care doctorii au diagnosticat-o cu cancer mamar. Prima dată s-a întâmplat acest lucru în anul 2003. Atunci, și-a întrerupt activitatea muzicală pentru o perioadă nedeterminată, dar un an mai târziu și- anunțat revenirea în lumea muzicii, lansând un nou album.

Viața ei a fost însă de tânără destul de tumultoasă; a suferit de boala inflamantorie care a recidivat încă de la vârsta de 12 ani. În 2007 ea s-a căsătorit cu propriul bodyguard, Wayne Newton, dar au divorțat trei ani mai târziu.

anastacia.jpg

anastacia
Anastacia
Foto Instagram

În februarie 2013, ea a fost din nou diagnosticată cu cancer la sân și a fost nevoită să intre din nou într-o luptă acerbă contra acestei boli necruțătoare. În vara aceluiași an însă, artista a anunțat plină de speranță că a învins cancerul pentru a doua oară. Recent, vedeta a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare complet goală. Se pare că după multă suferință, Anastacia se simte în sfârșit din nou bine în pielea ei. 

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 
 
Loading...