Tenorul italian Andrea Bocelli a mărturisit că el și întreaga sa familie au fost infectați cu coronavirus. Artistul de 61 de ani a fost diagnosticat în 10 martie, s-a vindecat, iar acum a ales să doneze plasmă pentru a-i ajuta pe cei care se luptă cu aceeași boală.


Andrea Bocelli și întreaga familie, infectați cu coronavirus

"Experiența mea cu coronavirus? Otragedie. În familie, am fost cu toții infectați. Am avut febră, deși mică, am strănutat și am tușit”, a declarat Andrea Bocelli pentru Corriere della Serra.

Cu ocazia Paștelui Catolic, în 12 aprilie, Andrea Bocelli a concertat în Domul din Milano și în fața catedralei, într-o piață goală, la doar o lună de când fusese diagnosticat.

Ce familie frumoasă are Andrea Bocelli

andrea_bocelli_familie.jpg

andrea bocelli sotie si copii
Andrea Bocelli are alături o soție iubitoare și trei copii
foto: arhivă personală

 

Cântărețul și actuala lui soție, Veronica, de profesie manager, au împreună o fetiță în vârstă de 7 ani, pe nume Virginia. De asemenea, acesta mai are doi fii din căsnicia anterioară cu Enrica Cenzatti, Amos, în vârstă de 25 de ani, și Matteo, de 2 de ani, care îi calcă pe urme tatălui său. 

Andrea Bocelli a donat plasmă pentru bolnavii de coronavirus

După ce s-a vindecat, Andrea Bocelli nu a rămas indiferent suferinței celorlalți bolnavi și a donat plasmă pentru cei infectați cu coronavirus. Tenorul a mers, marți dimineață, 26 mai, să doneze plasmă la centrul de colectare a sângelui din cadrul Spitalului Cisanello din Pisa. Muzicianul a fost însoțit de soția sa, Veronica, și de doi dintre copiii lor, care au donat și ei.

Loading...