Angelina Jolie a câştigat o bătălie juridică contra lui Brad Pitt, judecătorul care superviza divorţul lor şi custodia copiilor lor fiind exclus din dosar.


Cele două vedete, care au şase copii, au cerut divorţul în 2016 şi se confruntă de atunci prin intermediul avocaţilor. În mai, judecătorul desemnat să pronunţe despărţirea lor - care a celebrat şi căsătoria lor în 2014 în Franţa - îi acordase lui Brad Pitt custodia comună a copiilor săi. 

Angelina Jolie și Brad Pitt, nou război în instanță

Vineri însă, o Curte de Apel din California a considerat că judecătorul a beneficiat financiar de pe urma unei activităţi cu avocaţii lui Brad Pitt fără a declara acest lucru, oferindu-i Angelinei Jolie motiv să susţină că el trebuie să fie descalificat pentru acest gest.

Această decizie marchează revenirea la punctul de plecare al dosarului, în faţa unui nou judecător. Actorul, în vârstă de 57 de ani, a fost acuzat că şi-a lovit unul dintre copii în timpul unui zbor între Franţa şi Los Angeles, cu puţin timp înainte ca partenera sa să ceară divorţul, dar a fost achitat de FBI şi de serviciile sociale. 

În 2018, Angelina Jolie şi Brad Pitt au încheiat un acord amiabil privind custodia copiilor lor, care se pare că a fost anulat de atunci. Termenii nu au fost făcuţi publici, dar, potrivit mass-media americane, Brad Pitt încearcă să obţină custodia comună, în timp ce Jolie îşi doreşte custodia exclusivă, potrivit news.ro.

 
 
Loading...