Angelina Jolie (44 de ani) este din ce în ce mai curajoasă! Celebra actriță apare goală, într-o cadă plină cu apă, pe noua copertă a revistei franceze Madame Figaro.


Coperta a fost realizată de Andres Kudacki și face parte din campania parfumului „Guerlain”, a cărei imagine este Angelina Jolie. Considerată cea mai frumoasă femeie din lume, actrița nu s-a sfiit de-a lungul carierei sale să pozeze nud sau să apară goală în filme. Ea a apărut în costumul Evei în mai multe pelicule, printre care „Wanted”, „Beowulf” și „By the sea”, în cel din urmă jucând alături de fostul ei soț, Brad Pitt,

Actrița poate fi văzută pe marile ecrane în noul său film, „Maleficent: Mistress of Evil”, al doilea din această serie, unde joacă alături de Michelle Pfeiffer și Elle Fanning. Într-un interviu acordat pentru E!.

angelina-jolie.jpg

Angelina Jolie Madame Figaro
Angelina Jolie, pe coperta revistei Madame Figaro
Foto: Madame Figaro/Andres Kudacki

Angelina Jolie, presată de Brad Pitt să se căsătorească în 2014?

Angelina Jolie și Brad Pitt (55 de ani) s-au întâlnit în 2005, pe platourile de filmare ale peliculei „Mr and Mrs Smith”. S-au plăcut încă de la început, iar relația lor a fost una pasională. Au locuit împreună într-o vilă din Los Felix, California, cu cei șase copii ai lor, iar pe plan profesional au avut întotdeauna succes. 

angelina-brad.jpg

Angelina Jolie și Brad Pitt
Angelina și Brad au divorțat în 2016
Foto: Getty

 

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au logodit în 2012 și au decis să facă marele pas în 2014, la castelul lor din sudul Franței. Se pare, însă, că actrița nu și-a dorit să se căsătorească, ci a fost pripită de partenerul ei de viață. Durerea suferită după divorț ar fi făcut-o pe Angelina Jolie să jure că nu se va mai recăsători niciodată, potrivit Daily Mail. Cei doi actori au avut parte de o nuntă intimă, însă fotografii de la marele eveniment au fost publicate la vremea aceea în revista People. 

Angelina Jolie a fost căsătorită de trei ori: prima oară cu Jonny Lee Miller (1996 -1999), Billy Bob Thorton (2002-2003), și Brad Pitt (2014-2016). Actrița și ultimul ei soț i-au crescut împreună pe cei șase copii ai lor: Maddox (18 ani), Pax (15 ani), Zahara (14 ani), Shiloh (13 ani) și gemele Knox și Vivienne (11 ani). Ea s-ar fi despărțit de Pitt din cauza problemelor pe care actorul le-ar fi avut cu alcoolul, în ultimii ani de mariaj. 

În prezent, Brad Pitt ar avea o relație cu designerul de bijuterii Sat Hari Khalsa (50 de ani). 

 

Citește și

Maddox a vorbit pentru prima oară despre Brad Pitt! Fiul Angelinei Jolie nu îl consideră tată pe actor

Ce i-a spus Jennifer Aniston Angelinei Jolie, înainte ca Brad Pitt să o înșele cu ea

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 
 
Loading...