Angelina Jolie împlinește frumoasa vârstă de 45 de ani, joi, 4 iunie. Celebra actriță pare să fi descoperit un izvor al tinereții pentru că nu își arată deloc anii. Mama a șase copii, trei biologici și trei adoptați, a avut o viață de film chiar și în afara platourilor de filmare de la Hollywood.


Considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din lume, Angelina Jolie nu prea a avut noroc în dragoste, însă se simte împlinită ca femeie, fiind o mamă extrem de devotată. A avut trei căsnicii eșuate. Jolie a fost căsătorită cu actorul Johnny Lee Miller în perioada 1996-1999, cu Billy Bob Thorton între anii 2000-2003 și cu Brad Pitt. Cu cel din urmă a avut o relație mai lungă, însă căsnicia a durat doar doi ani, în perioada 2014-2016. Angelina Jolie este mama a 6 copii:  Maddox (18 ani), de origine cambodgiană, Pax (16 ani), vietnamez de origini, etiopiana Zahara (15 ani), Shiloh (13 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne, în vârstă de 11 ani.

Timp de două decenii, Angelina Jolie s-a aflat în lumina reflectoarelor, împărtășind, voit sau nu, mare parte din viața ei. Click! îți prezintă 5 lucruri inedite, mai puțin cunoscute despre faimoasa actriță.

1. Angelina Jolie are, de fapt, părul blond

De când a devenit cunoscută, Angelina Jolie a avut întotdeauna culoarea părului închisă. Nimeni nu și-a pus întrebarea dacă podoaba capilară este naturală sau nu. În filme și pe covorul roșu, ea a apărut doar ca brunetă și șatenă, însă fotografiile de când era mică demonstrează că Jolie este, de fapt, o veritabilă blondă naturală. 

Angelina Jolie a ales să-și vopsească părul o culoare închisă încă din adolescență și pare să îl prefere așa. Pentru rolurile în care a fost blondă, ea a purtat, de cele mai multe ori, perucă, așa cum este cazul peliculelor Salt (2014) sau By the Sea (2015).

2. Tatăl ei este un actor celebru care a abandonat-o când era copil

parinti-angelina-jolie.jpg

Părinți Angelina Jolie
Părinții Angelinei Jolie
Foto: Profimedia

 

Dacă o știți pe Angelina Jolie doar din filme, este posibil să nu vă fi dat seama cine este tatăl ei. Ea este fiica celebrului actor de la Hollywood Jon Voight. Șocant, nu? Există un motiv pentru care oamenii nu ghicesc niciodată. Numele ei complet este Angelina Jolie Voight, dar actrița a renunțat la el pentru a-și clădi singură o carieră în lumea filmului, dar și pentru că nu s-a înțeles niciodată cu tatăl ei. Și-a făcut debutul în actorie alături de tatăl ei ,în filmul Lookin 'to Get Out (1982). Jolie și tatăl ei s-au distanțat în timp. Ea a rămas resentimente față de tatăl ei pentru că a abandonat-o când era copil și pentru infidelitatea lui. Deși au încercat de multe ori să se împace, relația lor este în continuare una rece.

angelina-jolie2.jpg

Angelina Jolie, alături de tatăl ei, în 1986
Angelina Jolie, alături de tatăl ei, la Premiile Oscar, în 1986
Foto: Profimedia

3. Angelina Jolie este pilot cu acte în regulă

Angelina Jolie are permis de pilot. Din 2004, ea a reușit să-și piloteze propriul avion. Ocazional, zboară cu Cirrus SR22, un aparat de zbor care are un singur motor. A avea permisul de pilot poate fi util. Permisul ei de pilot este menit să ajute în activitatea ei filantropică. Jolie și-a propus să-l folosească pentru a livra mâncare în zonele afectate de război și calamități naturale.

4. Mama Angelinei Jolie a murit de cancer ovarian

Punctul ei sensibil, dar și piatra pe care s-a sprijinit toată viața a fost mama ei, Marcheline Bertrand. De la ea, Angelina Jolie a moștenit frumusețea, dar și spiritul filantropic. Marcheline s-a stins din viață în anul 2007, la doar 56 de ani, după o luptă curajoasă cu o boală cruntă: cancerul ovarian.

„Mi-am pierdut mama la 32 de ani. Când mă uit înapoi la acea vreme, pot vedea cât de mult m-a schimbat moartea ei. Nu a fost ceva brusc, dar atât de mult m-a măcinat pe interior. Pierderea iubirii unei mame și a îmbrățișării ei calde este ca și cum cineva ar fi smuls de pe mine o pătură de protecție. Când tatăl meu a avut o aventură, i-a schimbat viața. Visul ei de viață de familie a fost distrus. Dar a adorat să fie mamă. Și-a dorit să devină actriță, dar a renunțat când s-a trezit la 26 de ani crescând singură doi copii, iar celebrul ei fost soț avea să arunce o umbră peste viața ei", a scris Angelina Jolie despre mama ei în urmă cu un an, potrivit revistei People.

5. Angelina Jolie a suferit de depresie și a avut gânduri suicidare

Angelina Jolie a suferit de depresie în adolescență. Actrița a fost destul de deschisă pe marginea acestui subiect în interviuri și a vorbit frecvent despre asta. Ea a spus că a avut probleme cu depresia atunci când încerca să obțină job-uri ca model, în adolescență. Obișnuia să se taie cu obiecte ascuțite, deoarece simțea un fel de ușurare. Angelina Jolie s-a luptat ani buni cu depresia, însă a reușit să o învingă și să se concentreze pe cariera și familia ei.

 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
1/11

 

Citește și

Angelina Jolie, în izolare alături de cei șase copii, în Los Angeles

Brad Pitt a făcut glume pe seama căsniciei cu Angelina Jolie, la Premiile SAG 2020! Reacția savuroasă a lui Jennifer Aniston

 
 
Loading...