Kate Moss, 46 de ani, şi fiica ei Lila, de 18 ani, au ieşit miercuri noaptea la clubul Oswald din Mayfair, Londra, fără mască. În Los Angeles, SUA, Angelina Jolie a ieşit la cumpărături cu Knox, sâmbătă, purtând măşti asortate.


Sfidează pandemia! Kate Moss a ieşit cu fiica la club miercuri seară, fără mască pe faţă şi fără griji după ce metropola a intrat în pilonul doi de alertă privind măsurile de restricţie pentru combaterea răspândirii noului coronavirus. Această relaxare a restricţiilor s-a realizat pe fondul scăderii numărului de infectări zilnice. Kate Moss are o avere 70 milioane $ şi de-a lungul carierei ei de 30 de ani şi-a format imaginea de rebelă care nu se supune restricţiilor. Marea Britanie a înregistrat până duminică peste 1,7 milioane de infectări şi 61.014 de decese din cauza noului coronavirus.

x-15-front-1.jpg

Kate Moss, 46 de ani, şi fiica ei Lila, 18 ani, au ieşit ca fetele la club fără mască pe faţă

Potrivit planului de protecţie a populaţiei de pandemie, autorităţile au impus ca în pilonul 2 de restricţii cetăţenii să respecte distanţarea socială, să poarte mască în locurile publice, dar au permis restaurantelor şi cluburilor să fie deschise, dacă respectă normele de siguranţă. De partea cealaltă a oceanului, în Los Angeles, Angelina Jolie şi-a asortat masca la cea purtată de fiul ei. Actriţa de 45 de ani şi Knox Leon, de 12 ani, au fost surprinşi sâmbătă la cumpărături în Los Angeles, îmbrăcaţi în negru cu măşti de aceeaşi culoare. Angelina Jolie are o avere de 100 milioane $ şi nu iese din casă fără mască. Are şi de ce, având în vedere că numărul cazurilor de infectare a ajuns la 15 milioane şi cel al deceselor, la 288.000, în SUA. Angelina are grijă şi de ceilalţi cinci copii ai ei, Maddox Chivan, 19 ani, Pax Thien, 17 ani, Shiloh (14 ani, care preferă să fie strigată John sau Peter), Zahara, 15 ani, şi sora geamănă a lui Knox, Vivienne, de 12 ani, să poarte măşti şi să se ferească de infectarea cu noul coronavirus. Recent, instanţa a decis ca Brad Pitt (56 de ani) şi Angelina să aibă custodie comună, după ce relaţia lor s-a încheiat în 2016, la doi ani după căsătorie. 

 
 
Loading...