Angelina Jolie (45 de ani) este urmărită de zvonuri dure, conform cărora actrița s-ar înfometa. Tabloidele din SUA susțin în mod frecvent că fost soție a lui Brad Pitt ar fi anorexică, însă nu există dovezi în acest sens. Potrivit ziarelor internaționale, stresul ar fi cel care ar determina-o pe Jolie să se se înfometeze.


Ce-i drept, Angelina Jolie este mult mai slabă decât în tinerețe, în pofida faptului că a născut trei copii, însă nu a declarat niciodată public că ar suferi de vreo tulburare de alimentație. 

Potrivit zvonurilor lansate de presa de scandal, Angelina Jolie ar fi ajuns la 44 de kilograme din cauza stresului, relatează gossipcop.com.

angelina.jpg

Angelina Jolie
Așa arăta Jolie în 2004
Foto: AFP

 

Actrița are o înălțime de 1.69 m și s-ar afla la o greutate complet nesănătoasă pentru ea. Mai multe tabloide internaționale susțin că aceasta se înfometează din cauza stresului provocat de procesul pentru custodia celor șase copii, Shiloh, Zahara, Maddox, Pax, Vivienne și Knox. Au existat zvonuri că Angelina s-ar fi internat în spital din cauza problemelor de sănătate, însă surse apropiate de aceasta susțin că informația este complet falsă. Apropiații Angelinei Jolie susțin că aceasta nu a apelat niciodată la vreun doctor din cauza greutății sale și că nici nu se înfometează. 

angelina-jolie-2.jpg

angelina jolie
Angelina Jolie, tot mai slabă în ultimii ani
Foto: AFP

 

 
 
Loading...