La 65 de ani, vine timpul pentru spovedanie! Asta face şi Arnold Schwarzenegger într-o carte pe care a lansat-o zilele trecute pe piaţă. Printre altele, el recunoaşte că şi-a înşelat jumătatea încă din primul an de relaţie. Cu cine? Cu viitoarea soţie, la vremea aceea, a celui mai bun prieten al său, Sylvester Stallone.


Arnold Schwarzenegger a confirmat că a avut o aventură cu actriţa Brigitte Nielsen în timp ce trăia cu Maria Shriver.

În cartea sa "Total Recall: My Unbelievably True Life Story", Terminator spune că a avut o relaţie pasională cu Brigitte Nielsen în perioada în care filmau "Red Sonja", în 1985.

Un an mai târziu, el se căsătorea cu Maria Shriver, dar cei doi locuiau împreună de mai bine de doi ani.

Bizar este faptul că actriţa de origine daneză Brigitte Nielsen, acum în vârstă de 49 de ani, era la rândul ei implicată într-o relaţie cu Sylvester Stallone.

De altfel, ea s-a şi căsătorit în acelaşi an cu Stallone, însă mariajul nu a ţinut prea mult pe motiv că "Sly nu era prea dotat sexual" pentru gusturile ei.

În cartea autobiografică scrisă de Brigitte Nielsen, ea recunoaşte că ştia de la Arnold că era implicat într-o relaţie foarte serioasă cu o altă femeie, dar că acest lucru nu a deranjat-o.

Deşi au divorţat anul trecut, Arnold şi Maria Shriver încearcă să mai acorde o şansă mariajului lor, însă noile dezvăluiri nu îi ajută prea mult.

Măritată doi ani cu Rambo

Brigitte Nielsen e un fost manechin de succes din anii ‘80, care s-a remarcat în filme precum "Red Sonja" şi "Rocky IV".

CLIIMA20120930_0072_1.jpg

Măritată doi ani cu Rambo

Nielsen a fost măritată cu Stallone în perioada 1985-1987.

La scurt timp de la divorţ, cei doi au început să arunce cu noroi unul într-altul, scandalul culminând în urmă cu un an cu afirmaţia lui Brigitte conform căreia "Sly o are mică de la steroizi şi termină repede". Urât!...

Divorţ după 25 de ani de căsătorie

Arnold şi Maria Shriver s-au despărţit în luna mai 2011, după o căsnicie care a durat 25 de ani. 

CLIIMA20120930_0073_1.jpg

Divorţ după 25 de ani de căsătorie

Maria Shriver a depus actele de divorţ pe 1 iulie 2011, după ce a aflat că soţul ei este tatăl copilului născut în urmă cu peste 10 ani de o fostă menajeră a cuplului.

Arnold Schwarzeneg­ger şi Maria Shriver au împreună patru copii ai lor: Katherine, de 22 de ani, Christina, de 21 de ani, Patrick, de 19 ani, şi Christopher, de 15 ani.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: