Nu poate să mai stea fără ei! Arnold Schwarzenegger trăieşte în casă cu doi prieteni pe care îi adoră. Starul e nedespărţit de măgăruşul Lulu şi de poneiul Whiskey. Îi hrăneşte şi îi scoate la plimbare zilnic.


Lulu se lăfăie în casa actorului Arnold Schwarzenegger (72 de ani) de câteva luni. Primele poze cu măgăruşul scos la plimbare de star au apărut în ianuarie 2020. Însă poneiul Whiskey trăieşte în casa lui Arnold, din California, SUA, de zece ani. Amândoi prietenii necuvântători au voie să se plimbe peste tot, la parter şi etajul unu. Uneori, mai urcă scările şi la etajul doi, unde este camera stăpânului, dar sunt trimişi înapoi. Whiskey este trist din această cauză, dar Lulu nu se supără.

Când starul e plecat la filmări, animalele au la dispoziţie toată casa. Pot să facă absolut tot ce vor. Lulu şi Whiskey  dorm pe unde apucă, în camere sau pe holuri. Mănâncă, însă, numai în bucătărie. Actorul îl hrăneşte pe poneiul Whiskey cu morcovi, numai din mâna lui, în fiecare dimineaţă.

24_foto2-85-80.jpg

Îl hrăneşte din palmă cu morcovi pe poneiul Whiskey

Arnold Schwarzenegger trăieşte singur, doar cu animalele preferate, de când soţia sa, Maria Shriver (54 de ani), i-a cerut divorţul în 2011, după ce presa americană a divulgat faptul că soţul ei are un copil din flori, Joseph, de 22 de ani, cu fosta lor menajeră, Mildred Baena (57 de ani). Însă divorţul nu a fost finalizat niciodată. Schwarzenegger  şi Shriver nu au un contract prenupţial şi trebuie să împartă o avere estimată la 400 de milioane de dolari. Ori de câte ori avocaţii celor două părţi s-au întâlnit pentru a soluţiona cazul, Arnold a tergiversat făcând ca partajul să fie imposibil de făcut. Cei patru copii ai lor, Katherine (30 de ani), Christina, de 28 de ani, Patrick, de 27 de ani, şi Christopher, de 22 ani, nu au simţit niciodată ruptura dintre ei.

Măgarii sunt rareori ţinuţi în casă. Ei ajung la înălţimi între 80–160 cm, greutăţi între 80–480 kg şi au speranţa de viaţă între 30-50 de ani.  Poneii arată precum caii în miniatură, ajung până la înălţimea de 117 cm, 150 de kg şi au speranţa de viaţă de 30 de ani.

Animalele domestice au devenit o modă pentru vedete 

Paris Hilton (39 de ani) are 7 câini în casă. Cheltuie o sumedenie de bani pentru ca animalele să aibă parte de masaje şi tratamente antistres. Din haită fac parte: pomeranienii Prince şi Marilyn Monroe, căţeii chihuahua Dollar, Princess şi Peter Pan, Bitch, Prada şi Dolce, corcituri.

Mickey Rourke (67 de ani) este nedespărţit de căţelul lui pomeranian numit Number One. Nu pleacă fără el. Îl hrăneşte numai el, cu linguriţa. Starul e înnebunit după câini. Şi-a tatuat pe braţ numele căţelului Jaw, un chihuahua care i-a murit.

24_mickez-rourke.jpg

Rourke îl hrăneşte cu linguriţa pe Number One

Reese Witherspoon (43 de ani) îl adoră pe câinele ei, un bulldog francez numit Pepper. Când este acasă, nu concepe ca acesta să nu fie permanent lângă ea. Mănâncă împreună cu el, citeşte lângă el, doarme numai cu animalul în pat. Diva mai are doi câini, Nash şi Hank, corcituri.

24_reese-witherspoon.jpg

Reese e nedespărţită de căţelul Pepper

 

 
 
Loading...