Colin Farrell, de 43 de ani, este într-o formă fizică de zile mari! Actorul care a fost surprins în Bucureşti la începutul lunii iulie, mâncând şaorma cu puţin timp înainte de miezul nopţii, a revenit la programul de sportiv. La 25 iulie, paparazzi l-au surprins transpirând din greu la sala de forţă.


După ce ai devorat pe nemestecate o şaorma ”mare, cu de toate” care are lejer peste 1.100 de calorii, încerci să faci tot posibilul să ”arzi” surplusul de energie.

15_foto3-90-70-bp9h9710.jpg

10 iulie 2019 A fost surprins când îşi lua o şaorma din Piaţa Amzei, Bucureşti

 

Colin Farrell (43 de ani) a fost acum două săptămâni în România unde a filmat la Buftea alături de Lily-Rose Depp (20 de ani), Tye Sheridan, Isaac Hempstead Wright şi Quintessa Swindell la filmul ”Voyagers”, în regia lui Neil Burger.

Face antrenamente de luptător

Actorul irlandez cu o avere de 80 de milioane de dolari a plecat din România la scurt timp după ce a fost fotografiat de paparazzi Click! A fost în Anglia unde a avut o întâlnire cu Guy Ritchie, cu privire la filmul ”The Gentlemen”, iar apoi a revenit în LA. Farrell nu a mai pus gura pe alcool de aproape 13 ani şi face tot posibilul să ducă un stil de viaţă sănătos.

15_foto2-85-140-profimedia-0460882898.jpg

El petrece aproape două ore la sală

 

Actorul a jucat în ”Minority Report” şi ”Miami Vice” şi a câştigat două Globuri de Aur pentru filmele ”Cabina telefonică” (2002) şi ”În Bruges” (2009). El nu a fost căsătorit, dar are doi băieţi: Henry Tadeusz Farrell (9 ani), cu Alicja Bachleda-Curus şi pe James Padraig Farrell (15 ani), cu Kim Bordenave. Actorul care îşi păstrează frizura Mohawk (n.r. ras pe la tâmple şi cu creastă) a început un antrenament de fitness demn de luptătorii din wresling şi petrece la sala de forţă aproape două ore timp în care stă numai pe aparate.

 

Citește și:

FOTO EXCLUSIV Fata lui Johnny Depp și Colin Farrell, tandri prin București!

VIDEO EXCLUSIV Băiatul rău Colin Farrell, «mielușel» la București: citește Biblia, își ia șaorma, dansează pe străzi

 

 

 

 
 
Loading...