Sophia Stallone (21 de ani) și sora ei, Sistine (19 ani), au strălucit miercuri, 21 martie, la petrecerea de lansare a brandului ”boohoo” din Los Angeles. Fiicele actorului american, cunoscut pentru rolul său din seria ”Rocky”, au participat la eveniment îmbrăcate în creațiile starului Disney Zendaya.


Sophia a purtat o bluză cu mâneci lungi, bufante, în dungi colorate și o pereche de pantaloni negri cu nasturi. Ținuta ei a fost completată de o pereche de sandale cu tocuri, o poșetă plic neagră și cercei aurii.

Sistine a preferat culorile deschise. Bluza ei albă și pantofii cu accente metalice au condus privirile către piesa esențială a outfitului, pantalonii în dungi portocalii, roz, alb și negru.

stallone_fiice.jpg

sylvester stallone fiice
Sistine și Sophia Stallone, la lansarea brandului ”boohoo”
foto: Getty Images

 

Sylvester Stallone (71 de ani) are patru copii: Saergeoh (39 de ani), Sophia, Sistine și Scarlet (15 ani). Surorile Sophia și Sistine au mers pe urmele mamei lor, Jennifer Flavin (49 de ani), fiind cunoscute pentru activitatea lor din lumea modei. Sylvester a mai avut un fiu, Sage Moonblood, care a murit la vârsta de 36 de ani din cauza unei boli cardiovasculare.

 
 
Loading...