Jennifer Lopez a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani, pe care nu și-o arată de loc! Iubitul ei, Alex Rodriguez (43 de ani), i-a luat un cadou de lux! El a surprins-o pe cântăreață cu un Porsche roșu, în valoare de 140.000 de dolari.


Jennifer Lopez și-a celebrat ziua de naștere cu stil! Ea a făcut petrecerea proprietatea Gloriei Estefan, în Miami.  Muzică pentru petrecăreți au pus DJ Cassidy, pe care l-a invitat și atunci când a împlinit 40 de ani, și DJ Don Hot. Petrecerea a ținut până în zori, iar invitații au fost de seamă, printre care Dj Khaled, Rapperul Fat Joe și soția lui Lorena Cartagena, potrivit people.com

Decorul a fost unul de petrecere, iar în interiorul localului părea că lumea se află la un festival, nu la o zi de naștere! Gemenii cântăreței, Maximillian și Emma (11 ani), din căsătoria cu Marc Anthony, s-au urcat pe scenă și i-au dedicat mamei lor un cântec. Nu puteau lipsi artificiile, despre care invitații au spus că au fost incredibile. 

Alex Rodriguez, mesaj emoționant pentru Jennifer Lopez

jennifer-lopez2.jpg

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez a primit un Porsche de la logodnicul ei
Foto: Profimedia

 

„Iubito, am vrut să îți urez la mulți ani! Nu îmi vine să cred. De când suntem împreună, fiecare zi a părut pentru mine ca și cum a fost ziua mea de naștere. Îți mulțumesc pentru pasiunea, energia și inspirația ta. Nu te oprești niciodată din ceea ce îți propui să faci. Ești o parteneră de viață perfectă, cea mai bună fiica, cea mai bună mamă și cea mai bună cântăreață. Te iubim, fanii tăi te iubesc, copiii tăi te iubesc și eu te iubesc. Sper că ziua asta va fi una specială pentru tine”, i-a spus Alex Rodriguez lui Jennifer Lopez. Cei doi s-au logodit în martie, după doi ani de relație și, potrivit unor surse apropiate de cuplu, nu se pregătesc încă de nuntă.

jennifer-lopez-petrecere.jpg

Jennifer Lopez
Petrecerea lui J. Lo a ținut până în zori
Foto: Instagram

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: