Au ajuns de nerecunoscut! Ben Affleck şi Matthew Perry nu mai au chipurile arătoase din filmele care i-au consacrat. Amândoi sunt buhăiţi, plini de riduri şi s-au îngrăşat.


Dat afară din casă de soţia sa, Jennifer Garner (45 de ani),  Ben Affleck (44 de ani) nu-şi mai poate reveni. Cei doi au încercat în zadar să se împace, după ce starul şi-a înşelat partenera de viaţă cu bona Christine Ouzounian, de 30 de ani, în urmă cu doi ani.

e215-vedetete-foto3-90-90.jpg

1994. Matthew Perry făcea furori în “Prietenii tăi”
Foto: Guliver/ Splashnews/ Gettyimages

Garner a introdus oficial actele de divorţ în urmă cu două luni, supărată că Affleck nu se lasă de beţii. Dependenţa de alcool a distrus complet aspectul sexy al actorului. A fost internat la dezintoxicare în urmă cu trei luni, dar nu a putut să scape de patima băuturii. A ajuns ca o epavă, cu faţa umflată şi ochii parcă adânciţi în grăsime.

e315-vedetete-foto2-110-190.jpg

2017. Şi-a lăsat barbă şi este plin de riduri
Foto: Guliver/ Splashnews/ Gettyimages

Garner şi Affleck vor amândoi custodia copiilor lor, Violet (11 ani), Seraphina (8 ani) şi Samuel (5 ani), şi vor împărţi averea comună de 130 de milioane de dolari.

Actorul Matthew Perry (47 de ani) a ajuns şi el o ruină, în comaparaţie cu aspectul lui de bărbat chipeş din “Prietenii tăi”.

e415-vedetete-foto4-90-90-g.jpg

1994. Ben Affleck era idolul femeilor din întreaga lume
Foto: Guliver/ Splashnews/ Gettyimages

Abuzul de droguri şi alcool l-au îmbătrânit înainte de vreme. Starul, cunoscut pentru rolul Chandrel Bing din serial, are o avere de 80 de milioane de dolari.

Banii nu l-au ajutat însă să-şi păstreze înfăţişarea atrăgătoare din tinereţe.

 
 
Loading...