Sunt sexy, au voci de milioane de dolari şi nu se dau jos din pat decât dacă le plăteşti regeşte! Cam asta e cartea de vizită a divelor care au reuşit şi anul acesta să intre în topul Forbes al celor mai bine plătite artiste din showbiz. Culmea, Beyoncé (36 de ani) a reuşit să ocupe prima poziţie în ciuda faptului că nu a putut performa decât câteva luni, pentru că anul acesta a născut gemeni.


Topul revistei „Forbes” este realizat analizând încasările provenite exclusiv din vânzarea de bilete şi din încasările provenite din prestaţiile live ale artiştilor. 

Sumele menţionate în top nu au fost supuse taxelor şi au intrat în conturile artiştilor în intervalul 1 iunie 2016 şi 1 iunie 2017. Deşi pentru Beyoncé anul 2017 a fost unul sărăcăcios pe plan profesional, ea fiind mai mult preocupată de viaţa personală, soţia lui Jay-Z a dat lovitura cu hitul „Lemonade”. Asta i-a asigurat, pentru a şasea oară, poziţia 1 în top, în condiţiile în care atât ea cât şi Jay-Z şi-au luat concediu în perioada naşterii gemenilor Rumi şi Sir. 

Pe poziţia a doua s-a aflat Adele (29 de ani) care a încasat 69 de milioane de dolari. Nici Adele nu a avut un an uşor. La finele anului trecut a anunţat că acesta e ultimul turneu din viaţa ei şi că vrea să se dedice familiei şi să se pensioneze. Primul turneu mondial al lui Adele a avut loc în 2011. 

Pe locul trei, se află Taylor Swift, care a încasat 44 de milioane de dolari şi se află de doi ani încoace pe un val incredibil. Ea este considerată revelaţia showbizului american după ce a intrat în topul celor mai influente 100 de personalităţi mondiale şi a intrat în topul milionarilor din industria divertismentului într-un timp record. 

În acelaşi top realizat de Forbes figurează şi una dintre cele mai bune voci din lume: Celine Dion. Deşi a fost dărâmată acum un an de moartea soţului ei, artista cu voce de cristal a avut încasări de 42 de milioane de dolari din vânzarea de bilete. 

În mod şocant, în topul din acest an lipsesc nume sonore precum: Madonna, Lady Gaga, Selena Gomez, Nicki Minaj şi Ariana Grande. 

Jennifer Lopez a cântat live de 38 de milioane de dolari şi a ocupat poziţia a cincea, fiind urmată de nemuritoarea Dolly Parton care a dat lovitura în acest an, la cei 71 de ani ai săi. Turneul ei prin SUA i-a adus încasări de 37 de milioane de dolari, demonstrând încă o dată că muzica country nu va muri niciodată. 

Ea e succedată de Rihanna cu 36 de milioane de dolari şi de Britney Spears cu 34 de milioane. Britney a avut un an plin de cântări în diferite cazinouri din Las Vegas, iar la spectacolele ei au fost prezente câteva milioane de jucători înrăiţi de poker. Katy Perry a ocupat poziţia a noua cu 33 de milioane de dolari, iar pe locul zece se află nimeni alta decât Barbra Streisand, cu 30 de milioane de dolari. Streisand, care are 75 de ani, a reuşit să le stârnească invidia colegelor mai tinere după ce în urmă cu un an a avut încasări din vânzarea de bilete de la concertele ei de peste 46 de milioane de dolari. 

Topul a fost realizat pe baza declaraţiilor fiscale depuse de firmele organizatoare de evenimente, dar şi pe baza declaraţiilor făcute de agenţii şi reprezentanţii legali ai vedetelor.

Loading...