În epoca tinereții fără bătrânețe și a operațiilor estetice, femeile resimt acut presiunea perfecțiunii și ezită să abordeze ținute sexy după o anumită vârstă. Impulsul relaxării vine de unde ne-am aștepta mai puțin, de la Hollywood. Actrițe de primă mână au acceptat să-și dea jos hainele în fața aparatului de fotografiat după ce au trecut pragul vârstei de 50 de ani, demonstrând că poți fi frumoasă și sexy indiferent de numărul ridurilor.


Lumea scenei, de film, de teatru sau muzicală, este nemiloasă cu femeile care îmbătrânesc. Acesta este și motivul pentru care cele mai multe și mai dramatice operații estetice se înregistrează în rândul artiștilor. Există însă și actrițe care acceptă cu demnitate trecerea anilor, ba mai mult o sfidează cu pictoriale sexy.

Kim Catrall, în sânii goi pentru un proiect BBC

kim_catrall.jpg

kim catrall
Kim Catrall a pozat goală pentru artă
foto: Tom Hunter

 

Interpreta nonconformistei Samantha Jones din ”Totul despre sex”, Kim Catrall, a răspuns în 2008 provocării postului de televiziune BBC de a reconstitui o operă de artă cu ajutorul fotografului Tom Hunter. Alături de câteva fotomodele superbe, toate de 20 și ceva de ani, Kim, la vremea respectivă în vârstă de 52 de ani, a pozat dezinvoltă cu sânii descoperiți în ceea ce avea să fie reconstituirea tabloului Diana și Actaeon, de Titian.

Nancy Sinatra, în Playboy la 55 de ani

nancy_sinatra_playboy.jpg

nancy sinatra
Nancy Sinatra, goală în revista Playboy
foto: copertă

 

Actriță și cântăreață, fiica celebrului Frank Sinatra, Nancy Sinatra (75 de ani) este cunoscută în lumea întreagă pentru hitul ”These Boots Are Made for Walkin”. În 1995, când avea 55 de ani, Nancy și-a marcat revenirea pe scena muzicală cu un pictorial incendiar în revista dedicată bărbaților Playboy. Da, pe vremea aceea, Playboy încă mai publica pictoriale cu femei goale!

Sharon Stone, în sânii goi pe coperta Paris Match

sharon_stone_paris_match.jpg

sharon stone
Sharon Stone,în sânii goi la 51 de ani
foto: copertă

 

Cu siguranță, scena din ”Instinct primar” (1992) în care Sharon Stone își desface picioarele în fața lui Michael Douglas va rămâne în istoria cinematografiei drept una dintre cele mai fierbinți momente înregistrate vreodată pe peliculă. Actrița cu un IQ peste medie avea să-și păstreze peste ani aerul provocator și nonconformist. În 2009, Sharon Stone pozează topless pentru revista franceză Paris Match. La vremea respectivă, actrița avea 51 de ani și un copr de fotomodel în floarea vârstei.

Monica Bellucci, topless la 51 de ani

monica_bellucci.jpg

monica bellucci
Monica Bellucci, senzuală la 51 de ani
foto: copertă

 

Probabil că nu s-a născut încă bărbatul care să nu aprecieze nurii actriței de origine italiană Monica Bellucci. Mamă la vârsta maturității, divorțată, posesoarea unor forme voluptuoase, Monica Bellucci nu pare să-și bată prea mult capul cu convențiile. Actrița, care a fost în tinerețe manechin, a acceptat provocarea de a poza fără sutien pentru ediția italiană a revistei CQ, în 2015, la împlinirea vârstei de 51 de ani.

 

 
 
Loading...