Au descoperit secretul tinereţii veşnice! Eva Longoria, 46 de ani, arată la fel ca acum 17 de ani, când filma pentru ”Neveste disperate”. Actriţa Milla Jovovich, de 45 de ani, are acelaşi chip de păpuşă ca în 2002, când filma pentru ”Resident Evil”.


Sunt de departe cele mai sexy mămici de la Hollywood şi, culmea, susţin că nu fac mare lucru pentru a rămâne la fel de frumoase ca acum aproape 20 de ani. Eva Longoria şi-a surprins fanii după ce a pozat în costum de baie şi a postat fotografie pe contul ei de Instagram.

medalion_longoria_neveste_disperate_1.jpg

În rolul Grabriellei Solis, în ”Neveste Disperate”, 2004

Actriţa care este măritată cu miliardarul Jose Baston a pozat într-un costum de baie roşu şi a subliniat că aceasta e culoarea ei preferată, atât în serialul care a consacrat-o, cât şi în viaţa reală. Eva Longoria are o avere de 85 de milioane de dolari şi a profitat de criza epidemiologică din 2020 pentru a se dedica întru totul fiului ei de 3 ani, Santiago.

eva_longoria_20_de_ani_de_la_neveste_disperate_1.jpg

Eva Longoria, 46 de ani, are 1,57 metri înălţime şi o greutate de 48 kg
Fotografii: Instagram

Eva Longoria a dezvăluit că secretele siluetei ei sunt bicicleta, alergarea, gimnastica şi exerciţiile cardio,  pe care le face timp de 90 de minute în fiecare dimineaţă. Longoria face saună şi merge la masaj de trei ori pe săptămână.

Cum arată Milla Jovovich fără machiaj

milla_jovovich_fara_machiaj_1.jpg

Milla Jovovich, 45 de ani, nu are nevoie de machiaj pentru a străluci

Milla Jovovich, 45 de ani, recunoaşte că nu are nevoie de machiaj pentru a avea o faţă de păpuşă. Actriţa care e măritată din 2009 cu regizorul şi producătorul Paul W. S. Anderson şi a născut trei copii a descoperit secretul tinereţii. Ea a postat recent o fotografie în care apare fără machiaj şi explică simplu că meseria de mamă o menţine tânără, că nu a mai fost deloc la salonul de coafură şi la centrele de înfrumuseţare de ani buni şi că singurele ei ”trucuri” de întinerire sunt la ea în baie: peria de păr, foarfeca şi câteva creme hidratante.

medalion_milla_jovovich_1.jpg

În rolul care a consacrat-o din ”Resident Evil”, 2002

Evită să stea la soare, nu foloseşte tratamente pentru păr sau de întinerire pentru ten şi crede că Ever Garbo (13 ani), Dashiel (6 ani) şi Osian, de un an, sunt dozele ei de energie şi de tinereţe zilnice.

 

 
 
Loading...