O cheamă Raven Lexy, are 34 de ani şi de curând a realizat probabil una dintre cele mai incediare şedinţe foto la plajă făcute vreodată de vreo vedetă.


Modelul Raven Lexy a fost protagonista unei sedinţe foto pe plajele din Malibu pentru “138 Water”.

Ședință foto incendiară! Celisa Franco, în costum de baie și cu sfârcurile pe afară

da.jpg

celisa franco model sports illustrated sexy
Celisa a fost lipsită de inhibiţii în faţa aparatului de fotografiat
foto: Hepta

Superba şatena şi-a etalat din nou corpul fără cusur într-o şedinţă foto realizată pe o plajă din Malibu. Americanca a purtat un costum de baie minuscul, de culoare nude.

Parada silicoanelor. Bombe-sexy şi la plajă, şi în club

12-13-brigitte-plaja.jpg

Brigitte Năstase a făcut paradă, la mare, cu fundul ei de 4.000 de euro “tunat” la Istanbul
Fotografii: Mihai Ionescu

”La mare, la soare, fetiţele sunt goale/Femei adevărate, agaţă-le pe toate”, aşa cânta Mihai Trăistariu acum aproape două decenii, şi iată că azi, ca şi atunci, plaja Mării Negre a rămas un loc atractiv şi datorită doamnelor şi domnişoarelor care vin să se bronzeze. Staţiunea Mamaia nu este doar locul în care îţi etalezi hainele scumpe, bolizii de lux, poşetele Chanel, ci şi decorul perfect pentru a face paradă cu operaţiile estetice. Este vorba despre nevasta lui Ilie Năstase şi despre Laurette Atindehou, care au semnat condica în mai toate weekend-urile, având activitate intensă: ziua s-au bronzat, noaptea s-au distrat! Brigitte Năstase (40 de ani) a fost mai tot timpul însoţită de sora ei, Cristina Szeifert (36 de ani), aşa că turiştii au avut cu ce-şi clăti ochii.

12-13-vedete-foto-3-3-col.jpg

Seara a mers în club cu o rochie care pocnea pe “bombeu”. A fost însoțită de Denisa Nechifor și de sora ei, Cristina Szeifret (dreapta)
Foto: Mihai Ionescu

 

Frumoasa brunetă a făcut senzaţie într-un costum de baie minuscul, care i-a pus în evidenţă şi posteriorul de 4.000 de euro, “tunat” în Turcia, în luna mai, dar şi silicoanele. După ce s-au bronzat, surorile sexy şi-au petrecut seara în cel mai cunoscut club din staţiune, unde au făcut senzaţie în haine albe, mulate pe ”investiţii”.

12-13-laurette-plaja.jpg

Laurette a purtat un costum de baie gen “Baywatch”
Fotografii: Mihai Ionescu

12-13-vedete-foto-6-2-col.jpg

Pentru discotecă și-a luat o rochiță vaporoasă
Foto: Mihai Ionescu

 

Laurette a fost şi ea atracţia litoralului, într-un costum de baie desprins parcă din serialul “Baywatch”. Spre deosebire de Brigitte, celebra mulatră a ales siliconul doar pentru bust, căci deocamdată, la vârsta de 33 de ani, este destul de mulţumită de fundul său. Bineînţeles, seara şi-a încheiat-o în acelaşi club, unde s-a dus tot cu dotările la vedere.

Loredana Chivu şi Simona Traşcă, fete-beton, cu două kile de silicon

12-13-vedete-foto-7-3-col.jpg

Loredana Chivu și Simona Trașcă parcă pozau pentru Playboy pe șezlong
Foto: Mihai Ionescu

 

Parcă sunt surori, nu alta! Fostele asistente TV Loredana Chivu (27 de ani) şi Simona Traşcă (37 de ani) s-au bronzat sâmbătă, la Mamaia, şi săreau în ochi de la o poştă, datorită costumelor de baie colorate. Dar nu la sutiene şi la slipi s-au uitat domnii, ci la ce era pe sub acestea.

12-13-vedete-foto-8-2-col-cu-tifetz-pe-cap.jpg

Loredana a avut cei mai mici slipi de pe Litoral
Foto: Mihai Ionescu

 

Ambele fete sunt “tunate” generos, Loredana cu câte 600 ml de silicon în fiecare sân, iar Simona, cu câte 575 ml. În total, la pachet, 2350 ml. După ce au stat toată ziua pe şezlong, blondele şi-au pus ţinutele de club, tot cu vedere la fund şi la decolteu, şi au mers la o petrecere de fiţe dintr-un celebru club.

12-13-vedete-foto-8-3-col.jpg

Loredana și Simona, gătite de club. Cu greu o deosebești pe una de cealaltă
Foto: Mihai Ionescu

 

hepta_3137119.jpg

celisa franco model sports illustrated sexy
Celisa a rămas cu sânii pe afară
foto: Hepta
 

Privită de la o distanţă nu foarte mare, aceasta părea complet goală. Zâmbitoare şi dezinvoltă în faţa aparatului de fotografiat, Celisa s-a jucat cât s-a jucat cu sutienul că la un moment dat a rămas cu sânii pe afară.

hepta_3137106.jpg

celisa franco model sports illustrated sexy
Celisa este un fotomodel celebru, dar joacă şi-n filme
foto: Hepta

 

N-a sărit să-şi acopere sfârcurile, ci mai degrabă a fost amuzată de situaţie. Paparazii aflaţi prin preajmă n-au ratat momentul. Tânăra a făcut senzaţie pe plajă şi a pozat în cele mai provocatoare poziţii.

Celisa este model, dar şi actriţă. Ea a jucat în “Crime After Crime” (2011), “No Chance at Love” (2011) şi “The Baby” (2011).

hepta_3137112.jpg

celisa franco model sports illustrated sexy
Fotomodelul a pozat în cele mai provocatoare poziţii
foto: Hepta

 

Americanca a ales un costum minuscul, neîncăpător pentru formele ei, de culoare nude. Din depărtare, bruneta părea că pozează goală.

hepta_3201840.jpg

raven lexy sedinta foto sexy
Raven este model de profesie
foto: Hepta

 

Raven a încins imaginaţia celor prezenţi pe plajă. S-a jucat cu sticla de apă, s-a aruncat în valuri şi a ales cele mai provocatoare poziţii posibile.

hepta_3201842.jpg

raven lexy sedinta foto sexy
Bruneta a pozat provocator pe o plajă din Malibu
foto: Hepta

 

Raven este o aspirantă la titlul de actriţă, bifând roluri mici în filme precum: “Estudio 2” (2005), “Obsidian Hearts” (2012) şi “Sleeping Beauty” (2014).

hepta_3201844.jpg

raven lexy sedinta foto sexy
Raven a ales cele mai provocatoare poziţii posibile
foto: Hepta

 

 
 
Loading...