Formează fără doar şi poate cel mai îndrăgit cuplu care a locuit vreodată la Casa Albă. Barack (57 de ani) şi Michelle Obama (54 de ani) au sărbătorit, în 3 octombrie, 26 de ani de căsnicie. Cum ne-a obişnuit, fostul preşedinte al Americii i-a făcut o declaraţie de dragoste nevestei sale pe contul de Instagram.


Barack şi Michelle Obama, 26 de ani de căsnicie

În urmă cu 26 de ani, în 3 octombrie, Barack Obama o lua de nevastă pe frumoasa Michelle, femeia care l-a sprijinit necondiţionat şi i-a dăruit două fete superbe: Malia şi Natasha.

Cu ocazia celei de-a 26-a aniversări a căsniciei lor, fostul preşedinte al Americii i-a scris un mesaj de dragostei soţiei sale pe contul de Instagram, scrie Eonline.

Ce declaraţie de dragoste i-a făcut Barack lui Michelle

„Aniversare fericită, Michelle Obama. Timp de 26 de ani ai fost o parteneră extraordinară, cineva care mă face întotdeauna să râd, persoana mea favorită alături de care să văd lumea”, a scris Obama lângă fotografia, care o înfăţişa pe Michelle în timp ce privea norii prin geamul unui avion.

michelle-obama-avion-aniversare-instagram.jpg

michelle obama poza instagram avion
Imaginea pe care a postat-o Barack pe Instagram cu Michelle a adunat aproape 2 milioane de aprecieri
foto: Instagram

 

Michelle i-a răspuns soţului cu o altă declaraţie de dragoste. „Mulțumesc, Barack Obama pentru 26 de ani plini de dragoste, încredere și respect (…) Fiecare zi pe care o petrec alături de tine îmi amintește ce comoară ești pentru noi toți”.

 

 

 

Loading...