Tragedie! Blonda din trupa Kelly Familly, Barby Kelly, a murit la 45 de ani după o boală necunoscută, cu care s-a luptat până la 15 aprilie 2020. Anunţul trist a fost făcut de familie, la finele săptămânii trecute. Barby s-a retras din muzică în 2002 şi locuia în Germania, într-un centru pentru persoanele cu probleme mintale.


Barby, pe numele ei real Barbara Ann Kelly, s-a născut la 28 aprilie 1975, în Belascoain, Navarra, Spania, în familia de muzicanţi a lui Daniel Jerome. Înzestrată de la natură cu o voce cristalină, Barby a intrat în trupa muzicală, înfiinţată de părinţii ei în 1974, încă din 1982, anul în care moare Barbara Kelly, mama ei, după o lungă luptă cu un cancer nemilos. În 2002, Barby este nevoită să părăsească formaţia şi fraţii ei evită să povestească din ce cauză a făcut acest lucru. În acelaşi an, se stinge din viaţă tatăl ei, Daniel, în urma unui infarct, iar formaţia reprezintă Germania în concursul Eurovision. Încă din anul 2013, fratele lui Barby, Jimmy Kelly, a atras atenţia asupra faptului că aceasta suferea de o boală mintală care i-a curmat cariera.

Conform Bild, Barby locuia cu părinţii ei în Westphalia de Nord, dar continua să ţină legătura cu fraţii ei. Patricia, 51 de ani, a povestit că a vrut să o ia pe Barby de Crăciun, dar starea ei de sănătate nu i-a permis. Trupa ”Kelly’s Family” a cunoscut multe suişuri şi coborâşuri de-a lungul istoriei ei, însă piesele ”An Angel”, ”Why Why Why”, ”I can’t hel myself”, ”Every Baby”, ”Fell in love with an Alien”, ”Nanana” şi ”When the boys come into town” au făcut înconjurul lumii. În anul 2000, trupa începe să se destrame, unii dintre membrii ei alegând cariere individuale. 

foto_epa_-_efe_h_55760498_1.jpg

Trupa muzicală actuală este alcătuită din: Kathy, Patricia, John, Joey, Paul şi Jimmy Kelly
Foto: Epa-Efe
 
 
Loading...