Beyoncé și Jay-Z sunt cu siguranță mult prea ocupați pentru a putea avea grijă constant de copiii lor. Din acest motiv, cei doi cântăreți au fost de acord să angajeze o adevărată „armată” de bone.


Beyoncé și Jay-Z au angajat nici mai mult, nici mai puțin de șase bone, fiecare plătită cu 100.000 de dolari. Așadar, grija copiilor lor îi costă lunar 600.000 de dolari, după cum explică OK! Magazine, citată de The Mirror.

Se pare că gemenii nu adorm mereu în același timp, la o anumită oră, așa că soții au decis să angajeze câte trei bone pentru fiecare copil, lucrând în ture de câte opt ore. Beyonce și Jay-Z au mai angajat de asemenea, încă două bone pentru fiica lor cea mare, Blue Ivy, în vârstă de cinci ani.

Pe lângă felul în care își gospodăresc cântăreții căminul familial, au mai ieșit la iveală și alte detalii despre gemenii pe care i-a adus pe lume de curând celebra Beyonce. Se pare că dintre cei doi bebeluși, Rumi a fost prima care s-a născut și abia apoi Sir. Rumi și Sir s-au născut pe 13 iuie și, spre deosebire de surioara lor mai mare nu mai au și alte prenume. Totodată, certificatul de naștere al gemenilor arată că Beyoncé a fost ajutată să nască de același doctor care a adus pe lume copiii lui Kim Kardashian.

 
 
Loading...