Actorul Billy Crystal, care în anii 1970 a jucat unul dintre primele personaje gay din istoria televiziunii, consideră că producţiile TV contemporane care prezintă scene de sex între homosexuali "împing lucrurile un pic prea departe", potrivit contactmusic.com, preluat de Mediafax.


"Uneori pare că lucrurile sunt duse un pic prea departe pentru gustul meu, dar nu am să vă spun care sunt acele producţii. Sper ca oamenii să nu abuzeze de chestia asta şi nu le mai arunce aşa în faţa telespectatorilor... încât să pară o chestie banală", a declarat actorul Billy Crystal, în vârstă de 66 de ani, potrivit thewrap.com.

Actorul american, care a interpretat rolul lui Jodie Dallas, unul dintre primele personaje gay din istoria televiziunii, în serialul de comedie "Soap", difuzat în anii 1970 de postul ABC, a admis, potrivit sursei citate, că a avut parte de mult cinism în perioada în care apărea în acest serial.

"Era foarte dificil pe vremea aceea, Jodie a fost de fapt primul personaj gay cu apariţie constantă la un post mare de televiziune şi erau alte vremuri, era 1977. Deci, da, a fost ciudat. A fost dur. Jucam în faţa unui public prezent acolo, în gradenele studioului, şi erau momente când trebuia să-i spun lui Bob (personaj din serial, n.r.) «Te iubesc», iar publicul râdea nervos. Îmi venea să opresc filmarea şi să le zic «Care e problema?»", a mai spus Crystal.

Actorul Billy Crystal este celebru pentru comediile în care a jucat, romantice şi nu numai, de la "Când Harry a cunoscut-o pe Sally/ When Harry Met Sally" (1989), cu Meg Ryan, la "Un tată în plus/ Father's Day", cu Robin Williams, "Viaţa lui Harry/ Deconstructing Harry", de Woody Allen, "Uriaşul meu/ My Giant", cu Gheorghe Mureşan, la sfârşitul anilor '90, până la "Răsfăţaţii Americii/ America's Sweethearts" (2001), în care a jucat alături de o întreagă suită de vedete, ca John Cusack, Julia Roberts şi Catherine Zeta-Jones, şi "Naşul stresat/ Analyze That" (2002), cu Robert De Niro, continuarea comediei de succes din 1999 "Cu naşu' la psihiatru/ Analyze This".

În februarie 2012, Billy Crystal a prezentat pentru a noua oară gala de decernare a premiilor Oscar.

 
 
Loading...