Blestemul actorilor din «Beverly Hills 90210»

Ultima actualizare:

    S-a lansat recent noul serial, însă puţină lume ştie prin ce au trecut protagoniştii filmului de mare succes
S-a lansat recent noul serial, însă puţină lume ştie prin ce au trecut protagoniştii filmului de mare succes

La 19 ani după ultimul episod, “Beverly Hills 90210” a revenit pe ecrane! În majoritate, actorii serialului iniţial jocă în noul film. Ei au fost loviţi crunt de blestem după succesul pe care l-au avut.

Serialul “Beverly Hills 90210” a fost lansat recent în SUA într-o nouă versiune! Noul film în care sunt prezenţi aproape toţi protagoniştii celui iniţial este difuzat de canalul de televiziune FOX. Pe parcursul a şase episoade, Jason Priestley (Brandon), Jennie Garth (Kelly), Tori Spelling (Donna), Brian Austin Green (David), Ian Ziering (Steve), Gabrielle Carteris (Andrea) şi Shannen Doherty (Brenda) joacă propriile roluri, romanţate. Marele absent este actorul Luke Perry (Dylan), care a fost cel mai tare lovit de blestemul succesului. El a încetat din viaţă în primăvară, în urma unui accident vascular la vârsta de numai 52 de ani. Decesul său fulgerător s-a produs chiar înainte de a se definitiva propunerea de lansare a noului serial. Shannen Doherty (48 de ani) a fost şi ea lovită crunt de blestem. În 1990, a fost diagnosticată cu boala Crohn, maladie intestinală gravă ce i-a provocat mari dureri abdominale.

Protagoniştii serialului,  de la stânga la dreapta:  Steve, Andrea, Brandon, Brenda,  Dylan, Donna, David şi Kelly
Protagoniştii serialului, de la stânga la dreapta: Steve, Andrea, Brandon, Brenda, Dylan, Donna, David şi Kelly

Apoi, în 2015, Shannen a provocat un şoc când a dezvăluit pentru prima oară că se lupta cu cancerul la sân care se extinsese la ganglionii limfatici. Şi-a pierdut părul în urma tratamentelor cu chimioterapie şi radioterapie. În aprilie 2017, actriţa a anunţat că boala sa gravă a intrat în remisie. Jason Priestly (49 de ani) a fost de asemenea lovit de blestem. În 1998, el a fost arestat pentru conducere sub influenţa alcoolului. Din cauza beţiei el a intrat cu maşina într-o cabină telefonică. Brian Austin Green (46 de ani) a avut grave probleme tot de la un accident rutier, din 2014. S-a lovit la cap după ce maşina sa a fost lovită de un şofer beat şi de atunci suferă de ameţeli îngrozitoare. Tori Spelling (46 de ani), fiica celui care a creat serialul original, Aaron Spelling, a fost lovită de blestem în alt mod. Ea a rămas datoare vândută după ce a tocat rapid moştenirea de 800.000 de dolari, primită de la celebrul său tată. Spelling a murit în 2006, la 83 de ani. El a lăsat imensa sa avere de 500 de milioane de dolari soţiei sale, Candy. Lui Tori i-a oferit mult mai puţini bani, pe motiv că era prea cheltuitoare. Aşa s-a şi întâmplat. Ea şi-a irosit repede moştenirea şi trăieşte de azi pe mâine cu soţul său, Dean McDer

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net