O spaimă de nedescris! Prin asta a trecut recent Patrick Duffy (64 de ani), bine cunoscut datorită rolului Bobby Ewing din serialul "Dallas". Starul a fost operat pentru a i se scoate celule canceroase din buză...


Actorul Patrick Duffy a anunţat că a reuşit să scape de cancer, în cadrul emisiunii "The View". După ce colegul său de serial, Larry Hagman, bine cunoscut pentru rolul J.R. Ewing, a fost răpus de cumplita boală, Duffy a simţit că înnebuneşte când a aflat diagnosticul.

Marea spaimă a început după ce i-a apărut o leziune roşie pe una din buze. Când s-a prezentat la medic şi i s-a făcut biopsia i s-a spus că suferă de cancer de piele.

A fost operat de urgenţă pentru a i se îndepărta celulele canceroase. A fost nevoie ca starul să fie supus la trei intervenţii chirurgicale pentru a i se înlătura complet aceste celule ucigaşe. Duffy a povestit că leziunea de la gură i-a fost descoperită la ma­­chiaj în timp ce se pregătea să joace pentru noul "Dallas". Actorul este căsătorit cu Carlyn Rosser, cu zece ani mai în vârstă ca el, şi au împreună doi copii, Connor şi Padraic.

Dallasul a fost îndoliat de cancer

CLIIMA20130427_0054_1.jpg

S-a temut să nu aibă soarta lui Larry Hagman, fratele lui din serial (Fotografii: Reuters/shutterstock)

Loading...