Daphen Joy a rămas în atenția paparazzilor chiar și după ce s-a despărțit de 50 Cent sau Jason Derulo și asta datorită formelor sale apetisante. Talia subțire, bustul generos și ferm, dar mai ales posteriorul bombat sunt atuurile de care profită din plin și reușește să încingă imaginația celor care o sorb din priviri.


Dacă atunci când îmbracă haine mulate întoarce toate capetele și rușinează o mulțime de bărbați, când alege bikini minusculi, încinge orice privire. Daphne Joy reușește să facă și femeile să o privească insistent atunci când poartă costum de baie.

daphne.jpg

Formele tunate ale lui Daphne au încins imaginația turiștilor
foto: Splash

 

Probabil cea mai sexy minionă din lume, frumoasa brunetă a făcut furori în costum de baie, pe o plajă. Sutienul abia a putut acoperi bustul generos al acesteia și, cu siguranță, bikini-ul a fost cu ușurință ignorat de bărbați.

Fosta parteneră a artiștilor 50 Cent și Jason Derulo și-a lansat o colecție de costume de baie pe care le promovează chiar ea, iar după prima fotografie ne-am dat seama perfect de ce nu a apelat la vreun model, pentru asta. Formele ei sunt greu de egalat. 

clipboard01.jpg

Fosta soție a lui 50 Cent are niște forme greu de egalat
foto: Splash

 

De la abdomen complet plat, până la sâni fermi și posterior bombat, Daphne are toate atuurile unei "bombe sexy".

Femeia de 30 de ani a devenit cunoscută în momentul în care a început o relație cu 50 Cent. Rapperul a promovat-o pe Instagramul său și i-a făcut chiar și un copil. Cei doi au impreuna un baietel, Sire, insa intre timp s-au despartit. Daphne nu s-a schimbat deloc, în urma sarcinii, iar originile sale filipineze și portoricane o fac să arate într-un mod deosebit.

fgb.jpg

Cu toate că nu mai este într-o relație cu 50 Cent, bruneta a rămas în atenția paparazzilor
foto: Splash
 
 
Loading...