Cine nu și-ar dori să arate așa la 51 de ani? Donna D'Errico, interpreta Donnei Marco din serialul "Baywatch" ne arată că vârsta este doar un număr în buletin. Dacă în anii '90 făcea furori în revista Playboy și în costumul de baie roșu al salvamarilor, iată că nici astăzi nu este deloc departe de imaginea care a consacrat-o.


Donna D'Errico și iubitul ei, miliardarul Donald DJ Friese, au făcut furori pe plaja din Santa Monica. Frumoși, tonifiați și îndrăgostiți, cei doi au atras toate privirile, dar și blițurile aparatelor foto. 

donna_derrico.jpg

donna din baywatch la 51 de ani
Așa arată Donna la 51 de ani
Foto: Profimedia

 

Îmbrăcată într-un costum de baie în două piese, blonda și-a etalat corpul care a făcut-o celebră. Nu ajutată doar de "Mama Natură", ci și de chirurgi esteticieni talentați, așa cum ea însăși a recunoscut cu ani în urmă. Donna a fost supusă unui șir de operații care au avut scopul de a-i reda corpul din tinerețe.

donna_baywatch.jpg

Donna D'Errico
Donna D'Errico a pozat și în Playboy
Foto: Profimedia

 

Donna D'Errico este într-o relație cu miliardarul Donald Friese. A mai fost căsătorită cu Nikki Sixx de la Motley Crue din 1996 până 2007 şi are o fetiţă de 18 ani cu acesta. Donna mai are și un băiat de 26 de ani dintr-o relație anterioară.

donna_derrico_1.jpg

donna D'Errico din baywatch
Donna și iubitul ei miliardar s-au hârjonit pe plaja din Santa Monica
Foto: Profimedia
 
 
Loading...