Jennifer Lopez, în vârstă de 50 de ani, a postat o fotografie în costum de baie pe pagina ei de Instagram la 22 aprilie, cu prilejul Zilei Internaționale a Pământului. Însă ea nu a fost singura, printre starurile ecologiste care și-au manifestat aprecierea pentru Planeta-Mamă s-au numărat cântăreața britanică ce are orogini kosovare Rita Ora și fotomodelul portughez Sara Sampaio.


Bombele sexy au invadat rețelele de socializare cu prilejul Zilei Internaționale a Pământului, care a avut loc la 22 aprilie. Jennifer Lopez, în vârstă de 50 de ani, și-a pus în valoare decolteul apetisant pozând pe marginea piscinei de la vila ei din Florida. Ea se află în izolare împreună cu viitorul soț Alex Rodriguez, de 44 de ani, gemenii Max și Emme, de 12 ani și fiicele lui Rodriguez Natasha, 15 ani și Ella, de 12 ani. Starea de urgență impusă de epidemia de coronavirus care în SUA a făcut peste 50.000 de victime și a îmbolnăvit 900.000 de oameni, le-a dat planurile de nuntă peste cap și i-a făcut pe J.Lo și pe Rodriguez să amâne toate proiectele.

rita_ora_sexy.jpg

Rita Ora, 29 de ani, a pozat într-un maiou mulat cu prilejul Zilei Planetei
Rita Ora, 29 de ani, a pozat într-un maiou mulat cu prilejul Zilei Planetei
foto: Instagram

Rita Ora, fotografie aniversară, cu sânii la vedere

Rita Ora, de 29 de ani, a ținut să pozeze și ea sexy cu prilejul Zilei Planetei. A profitat de vremea frumoasă din Londra și s-a pozat în colanți sport și un maiou sexy, mulat pe sâni. Ea a anunțat încă de acum o săptămână că lucrează ca voluntar împreună cu mama și sora ei într-un spital COVID-19 din Londra. Așa că are foarte puțin timp la dispoziție pentru a poza pentru fani.

Citește și:

Jennifer Lopez împlinește 50 de ani! Iată-i pe bărbații care i-au furat inima divei

Cea mai sexy româncă din lume! Fundul ei face 1,5 milioane $ pe an

sara_sampaio_ziua_pamantului.jpg

Fotomodelul portughez Sara Sampaio, 28 de ani, iubește natura
Fotomodelul portughez Sara Sampaio, 28 de ani, iubește natura
foto: Instagram

Sara Sampaio a îmbrățișat copacul

Fotomodelul portughez Sara Sampaio, de 28 de ani, a vrut să își arate dragostea pentru natură cu prilejul zilei de 22 aprilie. Așa că a ieșit în curtea vilei din California și a îmbrățișat un palmier.Evident, costumația a fost adecvată momentului: un costum de baie sexy.

Ziua Planetei se sărbătorește din 1970

Ziua Internațională a Pământului se sărbătorește încă din anul 1970 și face parte dintr-un ansamblu de manifestări ecologiste desfășurate sub egida ONU. Ziua planetei se serbează în 193 de țări și are ca scop principal avertizarea întregii omeniri cu privire la riscurile poluării și efectele industrializării asupra oceanelor, aerului și pământului.

 
 
Loading...