Pierde nopțile, este stresat și se plimbă nervos dintr-o parte într-alta a casei. A așa a ajuns Brad Pitt (52 de ani), la trei zile după ce Angelina Jolie (41 de ani) a depus actele pentru divorț. Ceea ce îl îngrozește nu este gândul că se desparte de soția lui, ci gândul că actrița nu-l va mai lăsa să-și vadă copiii niciodată. Mai ales în contextul în care este anchetat pentru că ar fi avut un comportament violent împotriva celor mici, iar în prezent, soția lui l-a privat de dreptul de a-i vizita.


Cel puțin așa susțin doi dintre angajații celebrului cuplu. Membrii staff-ului au dezvăluit, pentru publicația The Sun, că Brad Pitt este mai dezolat ca niciodată. „Nu l-am văzut niciodată pe Brad așa. Este distras, merge prin casă, este emoționat – complet terifiat. Mi se pare că exprimă că este speriat. Este speriat că își va pierde copiii pentru ceva ce nu a făcut și pentru că este făcut să arate ca un tată rău. Nu este nici pe departe un tată rău. Nu își poate vedea copiii în aceste momente, dar păstrează în permanență legătura cu staff-ul, ca să se asigure că aceștia sunt în regulă”, a mărturisit una dintre persoanele respective.

Este disperat pentru că Angelina nu-i dă voie să-i vadă pe micuți

Apropiatul celor doi a mai dezvăluit că actorul își roagă constant angajații să aibă grijă de cei mici. „Îmi tot spune «Doar aveți grijă de copiii mei, asta este tot ce contează acum»”, a mai spus una dintre sursele  The Sun, care au preferat să rămână anonime. Publicația a menționat că, deși nu va dezvălui identitatea persoanelor citate, poate confirma faptul că acestea au lucrat în interiorul căminului cuplului de la Hollywood pentru mai mulți ani, și că aceștia nu au niciun interes să o pună pe Angelina într-o lumină negativă.

Aceleași surse au declarat că Brad Pitt nu ar fi fost niciodată violent cu cei șase copiii pe care îi are cu Angelina, Maddox (15 ani), Pax (12 ani), Zahara (11 ani), Shiloh (10 ani), Knox (8 ani) și Vivienne (8 ani). „Brad se simte teribil. Simte că ceea ce se spune nu este adevărat și nici corect. Nici eu nu cred că este. Din păcate, știu că Brad se simte teribil pentru copii în acest moment, pentru că îi pune într-o situație dificilă. Asta înțeleg eu de la el. Trece prin momente grele. Nu cred că merită asta. Văd cuvinte precum «abuz asupra copiilor» și astfel de lucruri. Credeți-mă, este departe de așa ceva”, a declarat a doua sursă.

Apropiații spun că actorul este un tată exemplar

 Aceasta insistă că actorul nu este o persoană negativă ci, dimpotrivă, are o fire blândă și iubitoare. „Nu este un tip agresiv. Îi pasă de natură și de copaci și de design. Are un fel artistic de a fi. Nu este macho, nu este un luptător în cușcă sau o persoană agresivă deloc. Este bun și foarte drăguț cu copiii. Este prietenos, nu agresiv. Nu este rău. Desigur că este uman din când în când. Am auzit câteva certuri, din acest punct de vedere, dar nimic sever, nu are obiceiul să fie crud sau răutăcios. Este un tată bun. Sunt situații în care unii scot cureaua, la el nu am văzut așa ceva”, a mai declarat.

Dar pentru că o vorbă spune că „nu iese fum fără foc”, aceeași sursă a încercat să explice situația din care ar putea reieși că Brad este cel autoritar dintre părinți. „Ca orice mamă și tată, joacă rolurile de polițistul bun – polițistul rău. Știți cum e vorba aia, «Stai să vină taică-tu acasă». Brad este cel care impune regulile, într-un fel. Copiii nu s-au plâns niciodată. Probabil au mai zis lucruri ca «Tata s-a supărat pe mine» sau «Nu am voie să mai comand jocuri video» sau «Mi-a luat contul de iTunes» sau «Mi-a luat calculatorul». Astfel de lucruri s-au întâmplat și Brad s-a impus, la fel și Angie în aceste situații, pentru că sunt părinți. Acestea sunt lucruri normale care s-au întâmplat. Dar nu a fost nicio situație în care să fie pedepsiți sau loviți fizic. Vă spun și pot jura pe un sac de biblii că nu s-a întâmplat nimic de genul acesta”, a mai declarat persoana din apropierea cuplului.

Sursele publicației susțin că cei doi preferau să nu se certe în fața copiilor și nici în fața angajaților. În plus, Brad Pitt ar fi fost acela care încerca să-i învețe pe copii să aibă maniere. „În viziunea mea, Brad a fost întotdeauna un părinte iubitor. A impus întotdeauna limite și le-a spus să fie politicoși și să respecte oamenii din jur, oferindu-le toate instrumentele necesare să aibă succes la maturitate.  Este mereu acolo pentru ei, așa cum ar trebui un părinte să o facă, la bine și la rău. Poate să le explice lucruri într-un anumit fel. Este un părinte normal. Este evident că vrea ce-i mai bun pentru copiii lui”, a mai spus una dintre ele.

 

 
 
Loading...