Tot mai mulți artiști americani, actori și cântăreți deopotrivă, nu mai contesc să-i critice deciziile uneori dure, alteori inexplicabile ale lui Donald Trump, președintele Statelor Unite. Recent, Brad Pitt l-a ironizat pe liderul SUA în timpul unei emisiuni în direct.


Brad Pitt a fost invitat în cadrul emisiunii de divertisment „The Jim Jefferies Show”, prezentată de Jim Jefferies, iar unul dintre subiectele zilei a fost decizia lui Trump de a retrage Statele Unite din Acordul de la Paris, alianța pentru combaterea încălzirii globale.

„Pentru a ne ajuta să înțelegem ce înseamnă schimbările climatice pentru planetă, îl avem aici pe meteorologul emisiunii «Jim Jefferies Show»”, s-a adresat telespectatorilor prezentatorul. în mod surprinzător, Brad Pitt apare în fața unei hărți a lumii pentru a prezenta starea vremii:

„Mulțumesc Jim. Vremea se va încălzi în această zonă și în această zonă, aici”, a explicat actorul. Potrivit CNN, prezentatorul nu s-a lăsat și a continuat să întrebe:

„Mulțumesc meteorologule de la «Jim Jefferies Show». Ai și alte previziuni pentru viitor să ne spui?”

„Nu există viitor”, a replicat sarcastic și scurt Brad Pitt, făcând aluzie la greșita alegere a lui Donald Trump de a retrage cea mai poluantă țară din lume dintr-un acord care reglementează emisiile de dioxid de carbon.

 
 
Loading...