Brigitte Nielsen şi-a şocat fanii! Actriţa daneză de 54 de ani, devenită cunoscută pentru rolurile din “Red Sonja” şi “Rocky IV”, dar mai ales datorităn căsătoriei cu Sylvester Stallone, a rămas însărcinată a cincea oară.


Brigitte Nielsen nu este speriată de faptul că are o vârstă înaintată pentru a deveni din nou mamă. Are 4 băieţi şi şi-ar dori o fată. În plus, şi-a dorit să aibă un copil şi cu cel de-al cincilea soţ, care este mai tânăr cu 15 ani.

Brigitte Nielsen, insarcinata, a cincea oara

Brigitte Nielsen, insarcinata, a cincea oara
Brigitte Nielsen şi-a arătat cu mândrie burta mare
Foto: Instagram
De 12 ani a tot încercat să mai rămână însărcinată, dar până acum nu a reuşit. Şi nici nu a vrut să ceară ajutor medical în acest scop. Nu vrea să spună încă nimic despre sexul bebeluşului. Brigitte Nielsen este binecunoscută drept cea mai înaltă actriţă din lume, datorită înălţimii ei de 1,85 m. Ea s-a măritat cu fostul fotomodel italian, Mattia Dessi (39 de ani), în 2006.

Brigitte Nielsen, al cincilea sot

Brigitte Nielsen, al cincilea sot, Mattia Dessi
Brigitte, împreună cu al cincilea soţ, Mattia Dessi
Foto: Guliver splashnews
Nu-i pasă că e mai scund decât ea şi nici lui că e mai bătrână şi că a fost dependentă de alcool. Daneza era deja mama a patru copii, Kilian (28 de ani), Douglas (25 de ani), Raoul (23 de ani) şi Julian (34 de ani), înainte de a se căsători cu Dessi. Primul fiu îl are din căsătoria cu primul soţ, Kasper Winding, care a durat între 1983–84. Apoi a fost măritată cu Stallone între 1985 şi 1987. Al doilea fiu îl are cu fostul iubit Marcus Gastineau. Între 1990 şi 1992, a fost măritată cu fotograful Sebastian Copeland. Pe ceilalţi doi fii i-a avut cu al patrulea soţ, Raoul Meyer. Căsnicia lor a durat din 1993 până în 2005. Brigitte Nielsen şi-a construit o carieră în domeniul reality show-urilor de televiziune, în ultimii ani, apărând în versiunea daneză a emisiunii “Big Brother VIP”, în show-ul britanic “Celebrity Big Brother” şi în emisiunea americană “Celebrity Rehab with Dr. Drew”.
Loading...