Bruce Willis, de 65 de ani, și-a văzut visul cu ochii. După ce a petrecut două luni la ferma din Idaho împreună cu Demi Moore (57 de ani), cele trei fiice ale lor Rumer, 31 de ani, Scout, 28 de ani și Tallulah, de 26 de ani, însoție de iubiții lor Dillon Buss și Jake Miller, Bruce a primit-o cu brațele deschise acum o săptămână și pe actuala soție Emma Heming, care a venit cu micuțele Mabel și Evelyn, de 8 și respectiv 6 ani. Duminică au ieșit cu toții la iarbă verde.


Emma Heming a ajuns exact la 3 mai, ziua în care toți americanii sărbătoresc Ziua Mamei, la ferma din Idaho, unde Bruce Willis și-a petrecut carantina cauzată de noul coronavirus. Familia extinsă a actorului ”Greu de ucis” a profitat de vremea frumoasă și au ieșit în natură, la o drumeție prin pădure. Evident, nu au ratat momentul și au făcut o grămadă de poze. Cel mai fericit dintre toți este Bruce care și-a văzut visul cu ochii: cele două soții stând de vorbă ca două bune și vechi prietene. Iar cele cinci fiice ale lui purtându-se una cu cealaltă precum surorile.

bruce_si_demi_cu_familia.jpg

Familia extinsă a profitat de vremea frumoasă și a ieșit în natură
Familia extinsă a profitat de vremea frumoasă și a ieșit în natură: Demi, Emma și Bruce au fost însoțiți de fete și de iubiții lor
foto: Instagram

Actuala soție a lui Bruce Willis a ajuns mai târziu la fermă

Răbdarea Emmei Heming a ajuns la o limită la începutul lunii mai? Așa se pare ținând cont că Bruce Willis, de 65 de ani, stă de mai bine de două luni ferma din Idaho, a fostei lui soții Demi Moore, 57 de ani. Emma Heming a trebuit să aibă grijă non-stop de fiicele lor Mabel, 8 ani și Evelyn, 5 ani. Ea nu a putut pleca din Los Angeles, California, din cauza unui incident care a avut loc la jumătatea lunii martie. Evelyn, fiica cea mare s-a înțepat într-o seringă aruncată în parc și a trebuit să îi facă toate analizele pentru a se asigura că nu s-a infectat cu ”ceva”.

bruce_willis_demi_moore_iin_drumetie.jpg

Scout Willis a făcut pe fotograful pentru întreaga familie de petrecăreți
Scout Willis a făcut pe fotograful pentru întreaga familie de petrecăreți
foto: Instagram

Citește și:

Demi Moore, poză rară din timpul căsniciei cu Bruce Willis. Ce mesaj superb i-a transmis de ziua lui

VIDEO Halucinant! Bruce Willis a scuipat într-un interviu la TV!

Actuala soție i-a trimis hainele lui Bruce Willis prin poștă

La jumătatea lunii aprilie, actorul de 65 de ani a rămas fără schimburi și a apelat la Emma Heming. Aceasta i-a împachetat hainele, le-a sigilat, a sunat la o firmă de transporturi și i le-a trimis la poartă. A însoțit coletul de un mesaj ambiguu postat pe Instagram. Emma este sigură de fidelitatea soțului ei și are încredere în căsnicia lor. ”Sunt un copil provenit dintr-o familie divorțată. Mi-am petrecut întreaga copilărie alegând între părinți și simțindu-mă vinovată pe că îl dezamăgeam pe celălalt. Sunt invidioasă pe familia voastră unită și atât de amestecată. Sunteți cu adevărat niște exemple pentru mulți. Vă mulțumesc pentru că ne arătați tuturor cum ar trebui să fie multe familii”, a scris Emma, scăpând printre rânduri porecla lui Bruce: BeeDub.

bruce_emma_heming.jpg

Iubire mare! Emma Heming și Bruce Willis, din nou împreună după o pauză de două luni
Iubire mare! Emma Heming și Bruce Willis, din nou împreună după o pauză de două luni
foto: Instagram

Cum și-a petrecut timpul Bruce Willis în casa fostei soții?

A tuns-o scurt pe fiica lui Tallulah, 26 de ani, s-a pozat la petrecerea în pijamale organizată de fiica lui Scout, de 28 de ani. Actorul de 65 de ani a intrat în izolare la ferma din Idaho, a lui Demi Moore în urmă cu două luni. Paparazzii au surprins-o pe actuala soție a lui Bruce Willis, Emma Heming, în vârstă de 41 de ani, la plimbare cu cele două fiice Mabel, de 8 anișori și Evelyn, de 5 ani prin Los Angeles. Deși Emma a încercat să pară neafectată de decizia soțului ei, pe chipul ei se citea o oarecare îngrijorare. Bruce Willis și Demi Moore au fost căsătoriți timp de 13 ani și au divorțat în anul 2000. 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: