Ultimul şi cel de al şaselea film cu şi despre îndrăgitul erou din seria „Greu de Ucis”, poliţistul John McClane intră în producţie! Evident, protagonistul acestei ecranizări este nimeni altul decât Bruce Willis, 63 de ani, care revine pe marile ecrane. Iniţial, filmul trebuia să se numească «Greu de ucis: Anul Unu», dar producătorii au decis că e mai potrivit „McClane”.


Bruce Willis revine în seria „Greu de Ucis”. Povestea ecranizării va fi despre poliţistul John McClane la debutul carierei sale în forţele de ordine. După succesul filmelor „Die hard” (1988), „Die Hard 2” (1990), „Die Hard with a a vengeance” (1995), „Live free or die hard” (2007) şi „A good day to die hard” (2013) producătorii au venit cu ideea lansării celui de al şaselea film din serie. Conform revistei „Empire” care i-a luat un interviu producătorului Lorenzo di Bonaventura „intenţia filmului este să pună accentul pe personalul central McCLANE. Povestea vrea să îl îndrăgiţi mai mult ca niciodată pentru că îi vor explora dramele specifice vârstei de 20 şi un pic de ani. Însă figura proeminentă a filmului va fi tot versiunea de 60 de ani a poliţistului american”. Regizorul Len Wiseman a subliniat că cel mai greu aspect este găsirea „variantei tinere a lui Bruce Willis.

bruce_willis_1.jpg

bruce willis die hard
Bruce Willis, în cel de al cincilea film din serie, lansat în 2013

Este nevoie de cineva extrem de carismatic, de flegmatic totodată, cinic şi amuzant precum Bruce”. Regizorul este convins că rolul McClane în tinereţe va fi o provocare imensă pentru generaţia tânără pentru că „Bruce e un monstru sacru şi îşi pune amprenta asupra fiecărui rol”.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: