Bruce Willis, în vârstă de 65 de ani, a părăsit casa în care locuiește cu actuala soție și cei doi copii ai lor la începutul pandemiei pentru a se izola alături de fosta soție, actrița Demi Moore și fiicele pe care le au împreună. Celebrul actor a ratat ziua de naștere a lui Mabel, care a împlinit opt ani în aprilie, și se pare că nu va fi alături nici de Evelyn atunci când micuța va face cinci anișori.


Bruce Willis a luat decizia controversată de a se izola cu fosta soție și cu cele trei fiice adulte ale lor. El se află de mai bine de trei săptămâni alături de ele și nu se ferește să apară în imagini amuzante care documentează modul în care petrece carantina alături de fosta soție.

bruce_willis_demi_moore.jpg

bruce willis alaturi de demi moore fiicele lor si iubitii fetelor
Bruce Wiilis și Demi Moore au fost căsătoriți 13 ani și au trei fete
Foto Arhivă personală

A îmbrăcat pijamate asortate cu fiicele și Demi, a contribuit la tunsoarea fiicei mijlocii pe nume Tallulah și, judecând după imaginile încărcate pe Instagram se simte relaxat și împlinit în fostul cămin. În timp ce Bruce pozează bucuros alături de Demi și fiicele ajunse la maturitate, actuala soție distribuie, la rândul ei imagini din concediul pe care l-a petrecut vara trecut alături de actor și cei doi copii ai lor. 

bruce-willis-sotie-si-fiice.jpg

bruce willis
Bruce și Emma Heming alături de cele două fiicle
Foto Arhivă personală

După ce se va termina pandemia va fi nevoit, totuși, să se întoarcă acasă la actuala soție și la două fiice pe care le are cu aceasta. Va avea explicații serioase de oferit, căci va lipsi și de la ziua de naștere a celei mai mici dintre fetițe, după ce deja a absentat motivat de la petrecerea lui Mabel, care a împlinit 5 ani în luna aprilie. 

Apropiații actorului neagă zvonurile legate de o eventuală despărțire

Prietenii actorului neagă speculațiile potrivit cărora între el și actuala soție lucrurile nu mai sunt atât de roz, iar despărțirea se află la un pas distanță. Ei susțin că nu există probleme în relația lui cu Emma și că totul este mai bine ca oricând, în ciuda deciziei cel puțin bizare a lui Bruce de a se autoizola cu fosta nevastă. 

 
 
Loading...