Cardi B nu încetează să-și șocheze fanii! Controversata cântăreață s-a decis să le arate admiratorilor ei tot, odată cu lansarea celui mai nou single.


Cardi B s-a dezbrăcat total, lăsându-și fanii mască! Artista și-a expus formele cu ocazia lansării celei mai noi melodii, „Press”. În imagini, Cardi B apare goală pușcă, cu mâinile legate la spate, escortată de mai mulți bărbați în afara unei clădiri. Acolo, Cardi B este așteptată de presă, „entitatea” căreia îi este dedicată această melodie.

cardi-b-goala-pusca.jpg

Cardi B, goală pușcă
Cardi B s-a dezbrăcat cu ocazia lansării celui mai nou single
Foto: Instagram

 

Chiar dacă în urmă cu un an a devenit mamă, Cardi B este într-o formă de invidiat. Celebra cântăreață și-a expus abdomenul lucrat și formele voluptoase, pe pagina sa de Instagram. Artista a avut grijă să își acopere părțile intime cu o bandă neagră pe care scrie „press”, pentru a se conforma normelor rețelei sociale.

Cardi B a divorțat după un an de căsnicie

În decembrie 2018, Cardi B a divorțat de rapperul Offset, la doar câteva luni după ce a născut. Mariajul lor s-a încheiat după un an. Vestea a fost făcută publică de Cardi B, pe pagina de Instagram a cântăreței:„Şi uite aşa s-a dus şi pacea şi iubirea”. În septembrie 2018, artista a adus pe lume o fetiță pe care a botezat-o Kulture Kiari Cephus. Deși părea foarte fericită alături de rapperul Offset, iubirea nu a durat foarte mult. 

Toată lumea mă hârjonea şi mă bătea la cap cu privire la relaţia mea amoroasă. Am încercat să rezolv problemele cu tatăl copilului meu şi timp de câteva minute am avut o discuţie aprinsă. Suntem foarte buni prieteni, suntem buni parteneri de afaceri, dar lucrurile dintre noi nu mai mergeau de ceva vreme”, a explicat Cardi B.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: