Le ascultăm melodiile zilnic, unii dintre noi cunoaștem multe detalii din viața lor intimă, dar anumiți cântăreți și cântărețe tot par să ascundă un mic secret: adevăratele lor nume.


Celebritățile tind de multe ori să-și aleagă alte nume de scenă, decât cele din buletin. Numele real al actriței Marilyn Monroe era Norma Jeane Mortenson, în timp ce Elton John era cunoscut de prieteni și familie sub numele Reginald Kenneth Dwight, după cum precizează Daily Star.

Katy Perry

katy_perry_2.jpg

katy perry
Katy Perry/Hudson
Foto: Getty

Numele de familie al lui Katy Perry este Hudson. Pentru a nu fi confundată cu actrița Kate Hudson, cântăreața și-a ales o nouă identitate pentru scenă.

Bruno Mars

bruno_mars_2.jpg

bruno mars
Bruno Mars/Peter Gene Hernandez
Foto: Getty

Bruno Mars este unul dintre cei mai cunoscuți soliști ai momentului, însă puțini știu că este originar din Honolulu (Hawaii), unde a fost botezat de fapt sub numele Peter Gene Hernandez.

Calvin Harris

calvin_harris.jpg

calvin harris
Calvin Harris/Adam Richard Wiles
Foto: Getty

Trasformarea fizică a DJ-ului scoțian nu a fost singura schimbare a artistului. Adevăratul său nume este Adam Richard Wiles.

Tinie Tempah

tinie_tempah.jpg

tinie tempah
Tinie Tempah/Patrick Chukwuemeka Okogwu
Foto: Getty

Ca mulți alți rapperi, Tinie a vrut să se facă și el cunoscut în lumea muzicii sub o altă identitate scenică. Pe numele său adevărat, Patrick Chukwuemeka Okogwu, artistul britanic și-a ales numele de scenă întâmplător, atunci când căuta niște alternative pentru cuvântul „nervos”.

Lady Gaga

lady_gaga.jpg

lady gaga
Lady Gaga/Joanne Angelina Germanotta
Foto: Getty

Atunci când este văzută la televizor, la concerte sau pe stradă, fanii o strigă Lady Gaga, însă puțini știu că artista, de orginie italiană, a fost botezată cu numele Stefani Joanne Angelina Germanotta.

 

Loading...