A avut noroc cu casca! Asta au spus poliţiştii italieni după ce au văzut înregistrarea accidentului surprinsă de una din camerele de supraveghere rutieră. Marţi, la ora 8.00 dimineaţa, motocicleta lui George Clooney a intrat frontal într-un Mercedes, iar starul a ajuns la Urgenţe.


„Capul lui a lovit în plin parbrizul şi Clooney a fost proiectat la trei metri în aer! Putea să-şi crape craniul şi să îşi facă zob vertebrele cervicale. Casca s-a crăpat în urma coliziunii, dar şi-a făcut datoria: George a scăpat cu viaţă”, a declarat pentru Daily Mail un martor ocular. George Clooney se grăbea la un supermarket din Sardinia pentru a cumpăra pamperşi pentru gemenii de un an Ella şi Alexander. Un bărbat de 62 de ani, la volanul unui Mercedes, a încercat să facă o depăşire şi i-a ieşit în faţă, în dreptul hotelului Ollastu. Clooney nu a mai putut frâna şi s-a lovit în plin.

15-foto2-85-80.jpg

Un şofer de 62 de ani i-a ieşit în faţă...

15-foto3-85-60.jpg

... Clooney a intrat cu capul în parbriz şi şi-a pierdut cunoştinţa, iar medicii i-au acordat primul ajutor

Ambulanţa i-a acordat primul ajutor şi a fost transportat de urgenţă la spitalul Sf. Ioan II din Olbia, Sardinia. Aici i s-au făcut investigaţii aprofundate, inclusiv tomografii şi doctorii au observat că „nu avea nici un os rupt”. Clooney s-a lovit serios la cap, genunchi, pelvis şi şold şi abia mergea. Amal Clooney, 40 de ani, a venit cât a putut de repede de la vila lor din Puntaldia, Sardinia, la spital. Actorul a fost externat în aceeaşi zi şi este obligat să stea la pat 20 de zile pentru a se reface, a declarat purtătorul de cuvânt al acestuia. Artistul are o avere estimată la aproape o jumătate de miliard de dolari.

15-foto4-85-60-.jpg

Dacă nu purta casca, totul se putea încheia tragic

Clooney filmează în Sardinia pentru serialul Catch 22, care va fi lansat în 2019. Publicaţia locală „La Nuova Sardegna” nu crede că starul american a fost externat, ci doar transferat la un alt spital din peninsulă.

Pasionat de motoare

Până în 2009, George Clooney şi Brad Pitt erau prieteni la toartă şi obişnuiau să se ia la întrecere „forjând” motocicletele Ducati din colecţie. Amândoi erau pasionaţi de viteză şi aveau în garaj peste 10 modele de motoare printre care Harley Davidson, Toyota, BMW şi Suzuki. 

În 2010, relaţiile dintre cei doi se răcesc. Brad renunţă la motoare, iar Clooney iese la plimbare mai mult pe scutere şi pe Harley. Bolizii de viteză rămân în garajul din Miami. Colecţia lui de motociclete este evaluată la peste 250.000 de dolari.

loading...
Loading...