Aşchia nu sare departe de trunchi! Francesca Eastwood (24 de ani) s-a transformat într-o studentă criminală în ultimul ei film. Spre surprinderea tatălui ei, Clint Eastwood (87 de ani), tânăra brunetă renunţă complet la haine şi filmează o scenă de viol extrem de realistă.


La 2 octombrie, Clint Eastwood a păşit pe covorul roşu la premiera mondială a filmului „M.F.A.” (2017) în care juca Francesca. A venit însoţit de fosta lui soţie Frances Fisher (65 de ani), mama Francescăi.

f215-vedetete-foto4-90-60.jpg

... care este violată brutal de un tânăr student...

 

Legendarul regizor a rămas cu gura căscată când a văzut că fiica lui, care interpretează rolul studentei Noelle, de la Facultatea de Artă, e violată de un tânăr şi apoi încearcă să se răzbune pe acesta.

Cel mai mult l-a şocat scena violului şi apoi apariţiile nud ale fiicei lui, despre care a trebuit să spună la final că „arată foarte bine fără haine pe ea”.

f315-vedetete-foto2-4col-16.jpg

... iar apoi jură să se răzbune

 

Filmul a fost lansat oficial şi în cinematografele din Europa, începând cu 13 octombrie. Francesca este rebela familiei. S-a măritat timp de câteva luni, în 2013, cu Jordan Feldstein şi anul acesta s-a măritat iar cu actorul Clifton Collins Jr. (47 de ani).

Deşi Clint Eastwood şi-a rugat fetele să nu îl facă de râs în public, Francesca i-a dat mai multe bătăi de cap tatălui ei, umblând despuiată la festivalul de la Coachella, făcând topless pe plaja din Miami şi petrecând până în zori în cluburile din New York.

f415-vedetete-foto3-90-120-.jpg

Francesca apare în pielea goală în ultimul ei film, iar tatăl ei a aflat asta doar la premieră

 

Clint Eastwood a strâns o avere de 375 de milioane de dolari. El are 7 copii cu cinci femei: Kyle (49 de ani) şi Alison (45 de ani) au fost făcuţi în timpul relaţiei cu Maggie Johnson; Kimber Lynn (57 de ani) este fata lui din relaţia cu Roxanne Tunis; Scott (31 de ani) şi Kathryn (29 de ani) i-au fost dăruiţi de Jacelyn Reeves şi Morgan (20 de ani) este fiica lui cu Dina Eastwood.

f515-vedetete-foto5-50-90-s.jpg

Scott Eastwood (31 de ani) e unul dintre „frumuşeii” de succes de la Hollywood

 

Dintre toţi copiii, Francesca şi Scott sunt acum pe val în diferite proiecte cinematografice şi vor să calce pe urmele celebrului lor tată.

 
 
Loading...