Recoltă bogată pentru vânătorii de celebrităţi! În plină carantină cauzată de epidemia de COVID-19, care a îmbolnăvit peste 770.000 de americani şi a ucis peste 41.000, starurile de la Hollywood au ieşit la plimbare. Evident, au făcut-o cu măşti pe faţă şi respectând distanţa recomandată.


Ben Affleck (47 de ani) se străduieşte din răsputeri să fie un tată perfect, în ciuda faptului că a divorţat, din vina lui, de Jennifer Garner (47 de ani). După ce a înşelat-o pe soţia lui, în 2015, cu bona copiilor, Christine Ouzounian (33 de ani), Ben a fost nevoit să semneze actele de divorţ fără să cârtească. Şi-a refăcut viaţa şi de aproape o jumătate de an are o relaţie care pare serioasă cu actriţa Ana de Armas (31 de ani). Sâmbătă, Affleck a ieşit la plimbare cu Violet, 14 ani, Seraphina, 11 ani şi micuţul Samuel, de 8 ani. Şi pentru că Jennifer Garner i-a interzis ca noua iubită să intre în contact cu copiii, Affleck s-a întors în Santa Monica la Ana de Armas după ce i-a dus pe micuţi acasă. 

foto2_orlando_katy_perry_profimedia-0514294265_1.jpg

Orlando Bloom (43 de ani) şi logodnica lui graviduţă Katy Perry (35 de ani), la cumpărături, cu mănuşi şi mască

Orlando Bloom (43 de ani) şi viitoarea lui soţie, Katy Perry (35 de ani), nu s-au lăsat speriaţi de temperaturile de 12 grade Celsius din Los Angeles şi au ieşit sâmbătă la cumpărături. Evident, au purtat măşti chirurgicale şi mănuşi de cauciuc atunci când şi-au umplut cărucioarele cu provizii de la supermarketul Target. Şi dacă tot au ieşit împreună, amândoi s-au îmbrăcat în treninguri, iar hanoracele aveau glugă.

Scena surprinsă de paparazzi a avut loc cu doar câteva ore îna-intea începerii concertului-maraton ”Together at Home” iniţiat de Global Citizen în colaborare cu Lady Gaga, care a avut ca scop strângerea a 128 de milioane de dolari pentru personalul medical care luptă împotriva epidemiei. Katy Perry a cântat şi ea alături de J.Lo, Rolling Stones, Jessie J, Rita Ora, Paul McCartney, Rod Stewart, Stevie Wonder şi mulţi alţii. Katy Perry aşteaptă cu nerăbdare să devină mămică şi lumea spune că bebeluşul va veni pe lume în spetembrie.

foto3_reese_witherspoon_cu_tennessee_1.jpg

Reese Witherspoon, 44 de ani şi fiul cel mic Tennessee, 7 ani, s-au luat la întrecere pe faleză

Reese Witherspoon, 44 de ani, e neobosită. Ea a ieşit duminică la plimbare cu bicicleta însoţită de fiul ei, Tennessee, de 7 anişori. Actriţa a povestit că de patru săptămâni stă în izolare la vila ei din Pacific Palisades, California, şi profită de ieşirile cu copiii pentru a-şi descărca energia. Reese stă în izolare cu soţul ei, Jim Toth, tatăl lui Tennessee, Ava, 20 de ani, şi Deacon, 16 ani, pe care îi are din relaţia cu Ryan Phillippe. Întreg clanul respectă cu sfinţenie regulile de carantină impuse de guvernatorul Californiei şi nu ies din casă decât dacă au un motiv bine întemeiat. De exemplu, săptămâna trecută Reese şi Jim Toth au fost surprinşi de paparazzi în timp ce îi plimbau, cu măşti pe faţă, în jurul casei pe Hank, labradorul, pe Lou, bulldogul englez, şi pe Pepper, bulldogul francez.

 
 
Loading...