Adriana Lima (38 de ani) este unul din cele mai cunoscute modele din lume. Superba braziliancă este cunoscută pentru corpul perfect și trăsăturile exotice, care au făcut-o să ajungă „îngeraș” la celebra companie de lenjerie intimă Victoria's Secret. Paparazzi au surprins-o pe brunetă la plajă din Miami, luni (12 august).


Într-un costum de baie minuscul, Adriana Lima s-a bronzat în South Beach. Așa cum era de așteptat, modelul a fost în centrul atenției pe plajă. Brazilianca și-a expus abdomenul tonifiat, pe nisipul fierbinte din Miami. Chiar și fără machiaj, fostul „îngeraș” a arătat ca scos din reviste.  Adriana Lima a petrecut o zi liniștită în compania unor prietene, fără niciun domn prin preajmă, dar se zvonește că supermodelul se iubește cu omul de afaceri turc Emir Yumar. Afaceristul este foarte popular printre celebrități. La petrecerile lui excentrice vin doar VIP-uri, printre care și Lindsay Lohan. 

adriana-lima.jpg

Adriana Lima
Adriana Lima a fost surprinsă pe o plajă din Miami
Foto: Profimedia

Adriana Lima este pe podium de mai bine de 20 de ani

adriana-lima-miami.jpg

Adriana Lima
Adriana Lima a venit nemachiată la plajă
Foto: Profimedia

 

Adriana Lima este manechin de mai bine de doua decenii, iar cariera ei este încă în floare. A intrat în lumea modellingului pe când avea doar 14 ani și a fost cel mai longeviv îngeraș de la Victoria's Secret, din 1999 până în 2018. E de înțeles de ce bruneta este încă foarte curtată de brand-uri celebre. Adriana Lima nu pare să fi îmbătrânit o zi față de perioada ei de glorie, deși este mama a doi copii, Valentina (5 ani) și Sienna (3 ani). Adriana Lima a fost căsătorită cu baschetbalistul Markp Jaric. Cuplul și-a oficializat relația în 2008, iar mariajul lor a durat până în 2016. De atunci, manechinul a fost doar în relații care nu au durat foarte mult. 

adriana-lima-victorias-secret.jpg

Adriana Lima
Brazilianca este cel mai longeviv „îngeraș”
Foto: Getty

 

Citește și

N-au făcut sex până la nuntă. Vedete care s-au păstrat pentru ziua cea mare

Cei mai sexy «îngerași» din lume au defilat în show-ul Victoria's Secret

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: