A ieşit la bălăceală! Fotomodelul şi actriţa Brooke Shields s-a distrat pe iaht ca să evite contactul cu lumea în timpul pandemiei de COVID-19. Diva arată foarte bine la 55 de ani.


Nu ai zice că a născut de două ori! Brooke Shields arată impecabil pentru vârsta sa.

Ea a făcut sărituri în Oceanul Pacific în timpul vacanţei pe care o face la bordul unui iaht, împreună cu fiicele sale, Rowan Francis, de 16 ani, şi Grier Hammond, de 13 ani, şi soţul său, Chris Henchy. Pentru ca să arate aşa de bine, Brooke face mult sport. În afara săriturilor în apă, care îi plac la nebunie, diva face multă gimnastică la sală.

brooke-shields.jpg

brooke shields in costum de baie
Brooke Shields are un trup tonifiat
foto: arhivă personală

Ea pune pozele pe reţelele sociale pentru a-i inspira pe fani să facă exerciţiile sale care o ajută să aibă trupul la fel de frumos ca la 20 de ani. Cel mai mult face un exerciţiu numit ”Pinguinul”, care constă în a sta pe spate şi a îndoi genunchii, în timp ce cu mâinile îşi atinge gleznele. După care întinde pricioarele şi revine la această poziţie, de câte ori poate.

brooke-shields-costum-de-baie.jpg

brooke shields in costum de baie
Și costumul de baie din două piese îi vine perfect
foto: arhivă personală

Brooke Shields este vegană

foto2_copy.jpg

Împreună cu cele două fiice, Rowan Francis şi Grier Hammond

Brooke susţine că o ajută să se păstreze tânără şi faptul că este vegană. Nu se atinge de nici un aliment de origine animală. Ca să nu facă riduri foloseşte cele mai scumpe creme împotriva îmbătrânirii. Brooke Shields s-a lansat în lumea modei de la vârsta de 14 ani. Ea a fost cel mai tânăr fotomodel care a apărut pe coperta revistei ”Vogue”.

Vedeta americană a fost căsătorită cu tenismanul Andre Agassi (50 de ani), între 1997 şi 1999 şi, din 2001, este măritată cu scenaristul şi producătorul de filme Chris Henchy (56 de ani). Din a doua căsnicie le are pe cele două fete. Brooke are o avere de 25 de milioane de dolari.

 
 
Loading...