Senzaţional! Jane Seymour este septuagenară, dar are un trup perfect, ca la 20 de ani. Actriţa, fostă fată Bond, a fost pozată recent în timp ce se afla la plajă în Hawaii.


Are trupul la fel de sexy ca în 1973, în urmă cu 48 de ani, pe când a deţinut rolul de fată Bond în filmul ”Pe cine nu laşi să moară”! Actriţa Jane Seymour, care a împlinit 70 de ani la 15 februarie, a fost surprinsă, recent, de paparazzi, în timp ce se bronza pe o plajă din Hawaii.

Arată perfect în costum de baie. Diva a spus că are noroc că are o carnaţie bună, pe care a moştenit-o genetic. Ca să nu-i îmbătrânească pielea, se unge cu retinol, în fiecare seară. De asemenea, ca să nu îmbătrânească, evită să stea mult timp la soare. 

jane-seymour.jpg

Jane Seymour
Jane Seymour arată demențial în costum de baie, la 70 de ani
Foto: Profimedia

Întrebată cum îşi menţine corpul aşa de bine tonifiat, actriţa binecunoscută din serialul „Doctor Quinn”, a spus: „Încerc să fac exerciţii fizice oriunde. Uneori improvizez exerciţii acasă, fac rotaţii. Mă plimb prin Londra şi fac exerciţii cardio”. Demonstrând exerciţiile de braţe pe care le face acasă, Jane a dezvăluit: „Fac tehnici de rugăciune ca să scap de aripioarele de la braţe, adică de pielea lăsată”. Jane Seymour a fost căsătorită de 4 ori, cu Michael Attenborough, între 1971-1973, ​Geoffrey Planer, între 1977-1978, David Flynn, între 1981-1992, şi James Keach, între 1993-2015. Are 4 copii, Katherine (39 de ani), Sean (34 de ani), Stacy şi Kristopher, de 25 de ani, şi o avere de 60 milioane de dolari.

jane-seymour-2.jpg

Jane Seymour
Actrița și-a păstrat silueta din tinerețe
Foto: Profimedia
 
 
Loading...
Citeste tot despre: