Ieri o cântăreaţă sexy, astăzi duce o viaţă liniştită! Fost sex-simbol al anilor ‘80, cântăreaţa Samantha Fox se menţine bine pentru vârsta ei. Ea şi-a dezvăluit recent secretele.


Cunoscută pentru bustul său generos şi pentru hit-ul “Touch Me”, Samantha Fox (54 de ani) trăieşte în prezent în Essex, estul Angliei, împreună cu partenera sa de viaţă, norvegiană Linda Olsen, în vârstă de 45 de ani. Şi cresc împreună pe cei doi copii ai acesteia. Arată încă foarte bine, nu ai zice că a trecut de 50 de ani. 

samantha-fox.jpg

samantha fox
Samantha Fox la 54 de ani
foto: Getty Images

Ea a mărturisit că se menţine pentru că mănâncă mai mult legume şi fructe, puţină carne şi aproape deloc dulciuri. Face sport în fiecare zi, alergare şi gimnastică. Samantha a fost odinioară cea mai faimoasă femeie din Marea Britanie. S-a lansat după ce a apărut într-o poză îmbrăcată sumar în ziarul ”The Sun”. 
Marele succes a făcut-o să renunţe la şcoală. Când era în plină glorie, băieţii îşi schimbau numele după ea, în Sam Fox, şi o puneau să le dea autografe pe frunte. Alţii îşi făceau tatuaje cu chipul ei. A câştigat mulţi bani care i-au permis să-şi asigure faimoşii ei sâni cu 1 milion de dolari, câte 500.000 de dolari pentru fiecare. Diva, care a pozat şi în “Playboy”, s-a iubit în trecut cu australianul Peter Foster şi cu Paul Stanley de la trupa Kiss. 

x_b060dda2-f2e4-4b27-8810-dea2fd14059b.jpg

În plină glorie, când a devenit cunoscută pentru bustul generos

Samantha, care nu ascunde că a devenit lesbiană, a fost devastată, în 2015, când i-a murit fosta parteneră, Myra Stratton, răpusă de cancer la 55 de ani. 
Vedeta o considera pe Myra sufletul ei pereche şi i-a fost manager timp de 16 ani. Samantha Fox, care are o avere de peste 20 de milioane de dolari, a cântat şi în România, în 2010, în duet cu un alt sex simbol al anilor ‘80, Sabrina (49 de ani), cunoscută pentru melodia ”Boys”.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: