Cântăreaţa americană spune că nu s-a mai privit în oglindă în ultimii ani, deoarece nu e "o persoană încrezătoare în sine". Totuşi Cher care are, în prezent 68 de ani, a spus că nu intenţionează să se retragă din lumina reflectoarelor şi să se pensioneze.


"Din când în când îmi spun mie însămi: «Iisuse, eşti atât de bătrână! Când s-a întâmplat asta?». Nu m-am mai privit în oglindă de mulţi ani. Singura dată când am fost mulţumită cu felul în care arătam s-a întâmplat atunci când aveam între 40 şi 45 de ani", a declarat artista americană, conformcontactmusic.com.

cher_2.png

Cher, îndrăgostită doar de bărbaţii mult mai tineri
Cher, îndrăgostită doar de bărbaţii mult mai tineri
Foto: Facebook

"Nu sunt o persoană încrezătoare în sine, dar nu intenţionez să mă dau la o parte. Generaţia mea este prima de artiste care au curajul de a spune: «Nu ne vom da la o parte şi ne vom preface că am murit, doar din cauza faptului că avem o anumită vârstă»".

Cher a recunoscut că întotdeauna a fost mult mai atrasă de bărbaţii mai tineri.

"Bărbaţii mai în vârstă decât mine arareori m-au plăcut. Dacă nu ar fi existat bărbaţii mai tineri, n-aş fi avut niciodată parte de o întâlnire în oraş cu un bărbat".

După ce a debutat în anii '60, Cher a îmbrăţişat cariera solo, care i-a adus celebritatea mondială, cu peste 100 de milioane de albume vândute în toată lumea. Câştigătoare a numeroase premii prestigioase, Cher a fost o prezenţă constantă în fruntea topurilor muzicale internaţionale. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără "I Got You Babe", cu fostul ei soţ, Sonny Bono, şi "Believe".

 
 
Loading...

Alte articole