Zilele trecute, actorul Tom Cruise (55ani) s-a accidentat pe platoul de filmare în timp ce executa o cascadorie din filmul “Misiune imposibillă 6“. Sursele din presa britanică susțin că este posibil ca Tom să aibă nevoie de câteva luni de recuperare pentru că și-a rupt “câteva oase“.


Tom Cruise este cunoscut printre colegii de breaslă ca fiind actorul care niciodată nu refuză să execute singur cascadoriile periculoase din cadrul secvențelor de acțiune.  Curajul nebunesc al luI Tom nu a rămas nepedepsit și era să îl coste sănătatea după ce acesta s-a lovit în plin de un zid pe platoul de filmare al “Mission: Impossible 6 “.  Potrivit The Sun, recuperarea va dura câteva luni bune pentru că accidentarea a fost una destul de serioasă. O sursă din interiorul platoului a menționat că rana este mai rea decât s-a crezut inițial și că filmările vor fi amânate până când Tom se va recupera în totalitate.

Accidentul s-a produs în centrul Londrei, pe platou, în timp ce Cruise se pregătea se performeze o săritură, fiind asigurat de o coardă prinsă la picior. A ratat saltul și s-a lovit de un zid . În urma căzăturii a acuzat dureri în zona genunchilor.  Radiografia facută după ce a fost dus la spital a indicat faptul că rana este serioasă. Actorul se va întoarce în Statele Unite ale Amercii pentru a urma tratamentul recomandat de medici.  

Într-un interviu recent, Tom Cruise a afirmat că nu îl deranjează să efectueze cascadoriile din filmele în care joacă.  O altă cascadorie pe care Cruise nu a putut să o refuze a fost cea din “Misiune imposibilă 5“ în care era suspendat de un avion, iar ceea ce statea între el și moarte sigură era doar un fir subțire de siguranță. 

 
 
Loading...