Salman Khan a fost condamnat pentru o greşeală din 1998! Atunci, starul de la Bollywood ar fi omorât două antilope dintr-o rasă rară, protejate de lege, fiind acuzat de braconaj. Iulia i-a fost alături de fiecare dată, însă de data aceasta, românca noastră se află departe de el.


Vuieşte tot Bollywood-ul după ce starul indian Salma Khan (52 de ani) a fost ridicat de poliţia din India şi încătuşat. Actorul a fost condamnat la cinci ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat de braconaj de o instanţă din India, ţara sa natală. Acesta ar fi omorât două antilope cu coarne spiralate, dintr-o specie rară, care este protejată de lege, la o partidă de vânătoare din 1998. Starul ar fi săvârşit fapta în timp ce turna un film în statul Rajasthan din vestul Indiei. Şi alţi colegi de-ai săi care au luat parte la vânătoare au fost acuzaţi de braconaj, dar au scăpat din lipsă de probe.

Numai actorul a fost pedepsit cu închisoarea. Deja acesta a fost închis şi nu scapă de cel puţin câteva zile de puşcărie. El are dreptul de a ataca decizia justiţiei la o instanţă superioară şi poate scăpa basma curată, aşa cum a făcut-o şi în trecut, când a mai avut probleme cu legea. Avocaţii au anunţat deja că vor depune recurs şi îl vor scoate din închisoare pe cauţiune.

Românca filmează  în Abu Dhabi

2-bd-2-3col-895651515.jpg

salman khan, iulia vantur, arestare, condamnare, antilopa, india, familie, soacra
După o carieră de vedetă TV în România, Iulia Vântur a schimbat macazul şi a devenit actriţă, cântăreaţă şi model în India

 

Iuliei Vântur (37 de ani), iubita lui, nu-i cade prea bine această veste, fiindcă se află în aceste momente departe de Salman Khan. Joi, 5 aprilie, când indianul a fost dus la închisoare, românca se afla la Abu Dhabi.

„Şi anul acesta, am sărbătorit Paştele catolic în călătorie, aşa că nu am prins sărbătorile nici în India, nici în România. Mi-aş fi dorit să pot să mă bucur de pasca şi bucatele preparate de mama, însă nu s-a putut”, ne-a povestit, în exclusivitate, Iulia Vântur.

Fosta gazdă a emisiunilor „Ferma Vedetelor” şi „Dansez pentru tine”, de la Pro TV, a trebuit să meargă în capitala Emiratelor Arabe Unite, împreună cu un alt star mai tinerel, pe numele său Atif Aslam (35 de ani). Cei doi au turnat în Abu Dhabi un videoclip al unei piese compuse chiar de Salman Khan. Tot acolo au filmat şi un videoclip regizat de Remo D’souza, care le-a realizat o coregrafie specială. Potrivit Mumbai Mirror, Atif şi-a înregistrat piesa în Dubai, iar Iulia a făcut-o într-un studio profesionist din Mumbai.

„A fost sugestia lui Salman, iar Iulia l-a ascultat şi a făcut întocmai ca el. Echipa a căutat o voce feminină care să se potrivească cu proiectul acesta şi au ajuns până la urmă la concluzia că vocea Iuliei este perfectă”, a mai scris aceeaşi publicaţie. Tot aceeaşi sursă dezvăluie că Iulia a terminat deja treaba şi că se întoarce înapoi în Mumbai, să-i fie alături lui Salman Khan. Şi, cine ştie, poate îl scapă din nou de probleme.

Starul a fost acuzat şi de uciderea unui om

Unul dintre cele mai mari staruri de la Bollywood, Salman Khan are o avere de 230 de milioane de dolari şi a jucat în peste 100 de filme. Deşi este faimos, el a avut mari probleme cu legea. În afara acestui caz de braconaj din 1998, pentru care a mai fost condamnat şi apoi achitat, actorul a mai avut de tras şi în alte dosare. În decembrie 2015, Khan a fost achitat în urma unui accident din 2002. În acest caz el a fost acuzat că ar fi lovit mortal cu maşina un boschetar şi ar fi rănit alţi patru oameni după care ar fi fugit de la locul faptei. Actorul a susţinut că la volan se afla şoferul lui, însă poliţia spune că a fost el şi era şi sub influenţa alcoolului. 

Ce bine se înţelege Iulia cu familia lui Salman!

 

De peste 4 ani, de când Iulia Vântur se află în India, aceasta are o relaţie specială cu familia lui Salman Khan. Îi cunoaşte familia, are o relaţie specială cu mama lui, cu care a fost surprinsă la aeroport, ţinând-o de mână, ceea ce este un gest important de afecţiune care nu se face decât între rude.

 

Apoi, Iulia este prezentă la toate petrecerile familiei Khan şi merge cu rudele lui în excursii şi în vacanţe. Şi, nu în utimul rând, locuieşte în casa familiei Khan din Mumbai. 

Click! spune

 

Antilopa cu coarne spiralate este un mamifer ierbivor, trăiește în India și Pakistan şi e considerat pe cale de dispariție. Preferă pădurile deschise, lizierele și zonele semi-deșertice. Are o înălțime de 70-80 cm, iar lungimea corpului de 120 cm. Coarnele, purtate doar de masculi, au lungimi de 50-60 cm.

 
 
Loading...