Cântăreţul de muzică rap, Eminem, este cunoscut în întreaga lume datorită muzicii sale, activând în industria muzicală de mai bine de două decenii. Foarte multe persoane îl cunosc pe muzician şi este aproape imposibil să nu vă sune cunoscut cel puţin un cântec aparţinând lui. În ciuda faptului că este o figură vocală şi o persoană căreia nu îi este frică să spună ceea ce are de transmis, Eminem a păstrat întotdeauna discreţia asupra familiei sale. Aşadar, este de înţeles de ce puţini ştiu faptul că el are o fiică în vârstă de 23 de ani, cu un trup de zeiţă şi un zâmbet angelic. Haillie Jade Scott este o frumuseţe atipică care nu profită de numele tatălui său pentru a se face cunoscută. Iată câteva instantanee cu frumoasa fiică a lui Eminem!


Fiica lui Emimem, Haillie Jade Scott, este o apariâie foarte discretă, refuzând de cele mai multe ori să acorde interviuri sau despre faima tatălui său. Din contră, ea doreşte să îşi facă un renume prin forţele proprii, iar visul ei este la un pas de a se îndeplini, judecând după numărul imens de persoane care îi urmăresc acrivitatea din mediul online. Peste 1,5 milioane de persoane sunt abonate ale paginii lui Haillie, iar ea nu îşi dezamgeşte niciodată urmăritorii, încărcând cât de des se poate imagini din vacanţă sau din timpul activităţilor de zi cu zi. 

haillie-fiica-eminem

Fiica lui Eminem este o împătimită a sportului
Foto:Arhivă personală

Ultimele cadre încărcate pe Instagram de către Haillie dovedesc că tânăra are grijă deosebită de modul în care arată şi pune mare accent asupra unui stild e viaţă sănătos. Stând aşezată pe un sezlong, pe balconul unui hotel luxos, purtând un costum de baie care a permis să se vadă abdomenul lucrat intens la sală, aşa s-a afişat în faţa prietenilor virtuali care au apreciat imagine de zeci de mii de ori în mai puţin de o zi. 

hailie-fiica-eminem

hailie la plaja
Peste un un milion jumătate de oameni urmăresc profilul de Instagram al lui Haillie
Foto:Arhivă personală

Eminem este deosebit de mândru de fiica sa, judecând după numărul impresionant de ori în care a menţionat-o, de-a lungul timpului, în versurile melodiilor sale. Numele Hailie apare în peste 20 de cântece în care artistul vorbeşte despre dragostea paternă, dar şi despre sacrficiile pe care ar fi dispus să le facă pentru cea mai importantă persoană din viaţa sa. Are şi motive să fie mândru de fiica sa, căci aceasta a absolvit un liceu din Michigan cu note extraordinar de bune şi întotdeauna a fost un copil care s-a ţinut departe de probleme. Vedeta cunoscută pentru replicile acide devine foarte emoţionată atunci când vorbeşte despre fiica sa. "Ea a fost principala mea sursă de motivaţie atunci când nu aveam o carieră şi bani sau măcar un loc stabil în care să pot locui, a mărturisit Eminen", potrivit thesun.co.uk. 

haillie-fiica-eminem

hailie in camsa
Haillie a fost o elevă de nota 10, iar Eminem întotdeauna s-a mândrit cu fiica sa
Foto:Arhivă personală

Dacă despre Haillie Eminem nu poate avea decât cuvinte de laudă, nu se poate spune acelaşi lucru şi despre relaţia pe care a avut-o cu mama acesteia. Kimberly Scott este femeia despre care artistul a scris multe versuri dure şi cu care s-a certat de nenumărate ori.

 

 
 
Loading...