Celebrul actor Ewan McGregor are de ce să fie mândru. Nu are doar o carieră de succes, ci și o fiică superbă. Îndrăzneață și foarte sexy la cei 21 de ani ai săi, fiica actorului s-a pozat complet dezbrăcată în cadă, într-o ipostază provocatoare.


Clara McGregor (21 de ani) este deja bine cunoscută în mediul online și nu doar datorită tatălui său, ci și farmecului și imaginilor în care apare în ipostaze super-sexy, în costume de baie, după cum relatează Daily Star.

clara_1.jpg

clara mcgregor
Fiica lui Ewan McGregor s-a pozat goală în cadă
Foto: Instagram

Fotografiile sale de pe rețelele de socializare mai indică un amănunt și anume că este hotărâtă să calce pe urmele tatălui său. În plus, pare să știe cum să ajungă în atenția fanilor și a tabloidelor. Recent, ea a publicat pe contul său de Instagram două poze provocatoare, în care apare complet dezbrăcată într-o cadă plină cu apă și acoperită cu felii de lămâi care i-au acoperit părțile intime, da nu în totalitate.

clara_2.jpg

clara mcgregor
Feliile de lămâie i-au acoperit părțile intime
Foto: Instagram

Plină de senzualitate și având o privire seducătoare, Clara McGregor i-a cucerit imediat pe internauți și a strâns peste o mie de like-uri.

clara_2.jpg

clara mcgregor
Îi place să pozeze sexy
Foto: Instagram
 
 
Loading...