Oglindă-oglinjoară, cine are cel mai mare fund din ţară? Iggy Azalea (27 de ani) are toate şansele să o detroneze pe Kim Kardashian, starleta cu cel mai apreciat posterior de pe Planetă.


Rapperiţa n-a recunoscut niciodată că şi-ar fi pus implanturi de silicon în fese şi jură că fundul ei e sută la sută natural.

Aşa arată cel mai scump fund din lume

Cu această sumă de bani i-a fost asigurat poponeţul de către o companie producătoare de haine din Columbia.

 

Astfel, fundul brunetei care joacă în telenovele devine cel mai scump din lume. Întrece ca valoare faimosul poponeţ al cântăreţei şi actriţei Jennifer Lopez (47 de ani) care şi l-a asigurat cu 4,5 milioane de dolari (circa 18,5 milioane de lei). Andrea se jură că nu a făcut niciodată operaţii la fund şi nici nu are antrenori specali pentru acesta, precum J.Lo. În orice caz, după ce poponeţul i-a fost asigurat, ea are interzis complet să-l supună la intervenţii chirurgicale, sau să-l injecteze cu ceva. În schimb, în caz că va suferi vreun accident la şezut, va primi drept despăgubire  6 milioane de dolari.

Amethyst Amelia Kelly, cunoscută sub numele de scenă Iggy Azalea, i-a cucerit pe fani nu doar cu abilităţile ei vocale şi mişcările sexy, ci şi cu formele voluptoase.

foto_instagram_2.jpg

iggy posterior sexy fund
Iggy are aproape 11 milioane de fani pe Instagram
foto: Instagram

 

Pe Instagram, australianca are aproape 11 milioane de fani. Iggy este extrem de activă pe pagina de socializare, acolo unde postează zilnic fotografii de la concerte, de acasă sau din vacanţe.

Cele din urmă fiind şi cele mai apreciate şi asta pentru că blondina îşi etalează mândră formele în cele mai minuscule costume de baie.

foto_instagram_4.jpg

iggy posterior sexy fund
Atunci când nu se laudă cu fundul, Iggy îşi etalează sânii
foto: Instagram

 

Recent, Iggy a postat o poză pe Instagram în care şi-a pozat doar bikini, unii care abia îi acopereau zona intimă. Artista a vrut să le arate admiratorilor ce talie subţirică are şi ce posterior uriaş.

foto_instagram_3.jpg

iggy posterior sexy fund
Internauţii sunt de părere că fundul lui Iggy nu e natural
foto: Instagram

 

În timp ce unii au complimentat-o şi i-au spus că e sexy, alţi internauţi au fost de părere că şi-a “stricat” corpul. “Ce corp ai!”, “Asta e artă, baby!”, “Asta e operaţie estetică, nu-i aşa? Fii serioasă, cine poate avea aşa corp fără o intervenţie chirurgicală?, “Arată atât de nenatural!” au fost doar câteva dintre miile de  comentarii lăsate pe pagina cântăreţei.

Vezi aici ce mişcări are Iggy în ultimul ei videoclip

 
 
Loading...