Nu mai formează un cuplu cu vedeta de televiziune Loredana Lecciso! Însă asta nu îl împiedică pe Al Bano să menţină o strânsă legătură cu copiii pe care aceasta i-a dăruit. I-a scos în lume recent.


Cântăreţul Al Bano (75 de ani) a păşit marţi seara pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Veneţia împreună cu fiica sa, Jasmine, de 17 ani, şi fiul lui, Albano Junior, alintat Bido, care împlineşte în noiembrie 16 ani. Ei sunt fructul relaţiei pe care starul a avut-o cu Loredana Lecciso (46 de ani), care a durat între 2000 şi 2005. Pentru binele copiilor, Al Bano a păstrat o legătură strânsă cu Loredana până recent, când s-a recuplat cu prima lui soţie, Romina Power (66 de ani). Cântăreţul îi iubeşte însă foarte mult pe Jasmine şi Bido.

Ca să arate cât este de mândru de ei, a preferat să apară la festival în compania lor. Jasmine îi calcă pe urme. Îi place să cânte şi tatăl său chiar a inclus o piesă a ei pe ultimul lui album. Ea nu exclude că ar putea să facă o carieră muzicală. Însă nici nu vrea să audă de o posibilă carieră în televiziune. Nu-i place meseria mamei ei. Jasmine este elevă la un liceu de limbi străine şi vrea să urmeze Facultatea de Psihologie.

“Îmi place să ajut oamenii. Modelul meu e bunicul din partea mamei, de profesie medic pediatru”, a spus ea. Bido îşi vede de şcoală. Nu s-a gândit deocamdată ce va face în viaţă. Fiindcă multă lume o acuză pe Romina că ar fi cauzat ruptura dintre el şi Lecciso, Al Bano a ţinut să o apere: “Relaţia mea cu Loredana s-a terminat practic în urmă cu 15 ani. Nu am avut decât 3 ani fericiţi împreună. Cu Romina mi-am regăsit pacea, bucuria de a împărţi rolurile de bunici”. Al Bano şi Romina au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din muzica internaţională şi s-au iubit la nebunie. S-au căsătorit, în 1970, însă povestea lor de dragoste s-a sfârşit brusc după ce fiica lor cea mare a dispărut fără urmă. Au divorţat în 1999 şi s-au împăcat abia în 2013. După 14 ani de certuri şi ură, au acceptat să cânte pentru prima oară din nou împreună, la Moscova, la insistenţele unui producător rus.

15-v-foto2-50-70-spl168269_009.jpg

Loredana Lecciso (46 de ani) e mama copiilor

 

Mai are încă trei urmaşi

Al Bano şi Romina au adus pe lume 4 copii: Ylenia, Yari, Cristel şi Romina. Fiica cea mare, Ylenia, a dispărut în SUA, în 1994. Ea a fost declarată moartă în ianuarie 2013, la cererea tatălui. Romina nu şi-a pierdut speranţa că o va regăsi. Al Bano a învinovăţit-o mereu de dispariţa fiicei, fiindcă a învăţat-o să se drogheze. Yari, de 45 de ani, e compozitor şi îşi însoţeşte tatăl la concerte. Cristel, de 33 de ani, s-a măritat cu un croat bogat, Davor Lukšic, şi are un fiu Kay, de 4 luni. Romina, de 31 de ani, se ocupă de exportul vinului produs de compania tatălui.

 

 

Loading...
Citeste tot despre: